U trendu

Sentiši, a vi sami na žurci

Žurka je vreme i prilika za super zabavljanje, za druženje s prijateljima, za potencijalno flertovanje, ili za uživanje s dečkom ili devojkom, ako ih već imate. Jedan od najtužnijih i najpatetičnijih prizora jeste kada se sa živahnije muzike pređe na sentiše, na laganije stvari – a vi ste sami. Gledate u zagrljene parove, polako se njišete pored zida u ritmu muzike ili samo ukočeno stojite i osećate se kao poslednji luzer. Kao da samo vi nemate nikog da vas zagrli i igra s vama. Koliko jadnije neko može da deluje?

Biti sam/sama dok sviraju sentiši jeste bedno i deprimirajuće iskustvo, ali ne morate mu dopustiti da vas ubaci u „bedak“. Postoje načini da celu situaciju iskulirate – ali među te načine ne spada njihanje u ritmu muzike u nekom ćošku, uz tužan pogled u očima i neizrečenu molbu da neko i vas zagrli. Naprotiv – pravite se da vas ta situacija uopšte ne dotiče.

U ovakvoj situaciji, devojke su u prednosti. Od ovako neprijatne situacije i devojke i momci mogu da pobegnu u kupatilo, bilo da obave fiziološke potrebe ili da nameste kosu; devojke, uz to, mogu relativno dugo da se zanimaju popravljanjem šminke (i ćaskanjem s drugim devojkama koje rade to isto).

Ne želite da idete u kupatilo, ili ste tu foru već upotrebili? Tu je i kuhinja, ili gde se već nalazi posluženje. Možete uzeti piće ili neki sendvičić ili šta već ima od hrane. Plus – nimalo beznačajno – dok uzimate hranu ili piće ili oboje, možete popričati i s drugim „usamljenim dušama“ koje rade isto što i vi.

Ko zna? Možda će takav razgovor dovesti do toga da i vi imate s kim da igrate kad zasvira sledeći sentiš. Čak i da ne dođe do toga, popričaćete s nekim, gricnuti nešto, osvežiti se – to će vam skrenuti misli s toga što ste sami, plus definitivno nećete izgledati kao usamljeni luzer u ćošku, već kao neko ko se dobro zabavlja na žurci, što je utisak koji privlači i druge da vam priđu, pa uskoro nećete biti sami.

Samo „kul“ i teško da ćete se dugo osećati kao luzer ili nevidljivi čovek/žena. Uživajte!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.