U trendu

Sigurni signali da mu se NE dopadate

Pitanje iz naslova sebi je postavila mnogo koja devojka, bilo u tom obliku, bilo kako znati da se dopada simpatiji ili već nekom momku. Nažalost, nije nimalo jednostavno proceniti da li mu se sviđate, jer se neće svaki momak kome se ne dopadate ponašati isto.

Ako se momku dopadate, neki od njih će se truditi da se lepo ponašaju prema vama, da vas nasmeju, da vas šarmiraju, a neki će se glupirati kako bi vam privukli pažnju, dobacivaće svašta za vama, možda vam sakrivati stvari, već i u vrtiću će neki dečačić devojčicu koja mu se dopada vući za kikice… Tako da, ako se on u vašem prisustvu glupira, ili je neprijatan prema vama (naročito ako se pokazuje pred ortacima), to ne mora da znači da mu se ne dopadate – moguće je da mu se baš sviđate, samo ne ume to da pokaže. Ili, kad god mu se obratite, on samo nešto promumla – možda ste mu dosadne i samo bez veze nešto odgovori koliko da završi s vama, a možda mu se jako dopadate i sav se spetlja kad god mu nešto kažete.

Kako onda znati da nije zainteresovan? Ravnodušnost bi mogla da bude najbolji pokazatelj. Momak koji je ravnodušan prema vama neće uvek odbiti da uopšte razgovara s vama, neće vas ignorisati, štaviše, s nekim ravnodušnim momkom možda ćete često pričati, ali on se neće truditi da bude posebno prijatan ni šarmantan, neće se posebno truditi da vas nasmeje, pristojno će razgovarati sa vama, ali će ono što mu kažete vrlo brzo zaboraviti, neće se sećati ni onoga što vam je sam rekao. Ništa od toga mu nije bitno – ne smetate mu, nema ništa protiv vas, ali mu ni vi ni na koji način niste bitne. Sasvim je moguće da u razgovoru s vama deluje opušteno – nije teško biti opušten kada vam uopšte nije stalo do toga kakav ćete utisak ostaviti.

Nespretno ili neprijatno ponašanje nisu siguran pokazatelj da mu se ne dopadate, ali, ako deluje ravnodušno, zaista su slabe šanse da vam je posvetio dve sekunde razmišljanja, a kamoli da je zainteresovan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.