U trendu

Sjajno je nemati dečka

Nemate dečka? Ah, blago vama. Mnoge devojke misle da je imati dečka prava stvar, ali zaboravljaju da prava veza ne podrazumeva samo romantične i slatke momente. Ozbiljna veza zahteva trud, mnogo strpljenja i sate utrošenog vremena. Zato, ako ste trenutno slobodne – slavite svoju nezavisnost! Uostalom, navešćemo samo nekoliko razloga zbog čega je sjajno nemati dečka.

Ne morate da jurite na telefon ili da primite ogromnu količinu junk mail-ova. Kada ste sa dečkom, razmišljanje tipa „hoće li ili neće zvati“ može izazvati ozbiljne probleme. Znate već kako ide – kaže da će vas pozvati večeras ili će vam poslati mail i vi otkažete izlazak sa drugaricama pošto ne želite to da propustite. Nikada ne znate unapred kada će vas zvati, pa skačete svakog puta kad zazvoni telefon ili provodite sve vreme buljeći u monitor. Kada niste u vezi, telefon vam je pravi prijatelj. Provodite sate i sate u razgovoru sa drugaricama – o školi, društvu, pretresajući tračeve – zbog toga je i sjajno biti devojka. Kratak mail ili sočan trač koji će stići od drugarice u startu su bili vrlo bitan razlog za kupovinu kompjutera! Ako ste u vezi, uz ovu agoniju čekanja – telefon i kompjuter postaju sredstvo torture.

Ne morate se pretvarati da se sjajno zabavljate. Naravno, ako se posmatra sa strane, čini se da život parova nikada nije dosadan. Ipak, u realnosti, mnoge devojke provode petak uveče dosađujući se negde po strani, dok njihov dečko igra video-igre sa svojim ortacima. Ili završe svađajući se oko toga da li će gledati „njegov“ ili „njen“ film na videu. Ako ste nezavisna žena, zabava je potpuno pod vašom kontrolom. Zaboravite na kompromise koji podrazumevaju besmisleno ubijanje vremena. Izlazak sa drugaricama, TV, hrana koju možete poneti kući, priča o dobrim tipovima… E, to je zabavan petak uveče! Čak i ako želite da ga provedete u penušavoj kadi uz pet omiljenih magazina, ne osećate se kao da ste nešto propustile ili da ste izneverile svog dečka.

Kada ste nečija devojka, provodite toliko vremena brinući o tome kako izgledate – mnogo više nego kada ste slobodne. Odjednom, osećate kako morate izgledati savršeno svakog puta kada ga vidite. Depilacija, profesionalno feniranje, najbolja garderoba… Vaš um je opterećen time, a mogli biste se posvetiti mnogo interesantnijim mislima. Kada ste same, želja da izgledate dobro podrazumeva i mnogo više uživanja. S najboljom prijateljicom spremate maske od sastojaka iz frižidera, idete s njom u šoping, čitav dan možete posvetiti lepoti, bez bojazni da ćete u jednom trenutku prekinuti sve to, jer – morate da se vidite sa njim. Kao vrhunac takvog dana, sledi potraga za zgodnim momcima, tek da biste flertovale s njima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.