Slavni sa koleginicama – ili konobaricama

Prelistavate svoj omiljeni tinejdžerski časopis ili surfujete Internetom tragajući za novim informacijama o svojim „ljubimcima“, to jest o svojim omiljenim zvezdama. Nije da ste baš skloni tračarenju, ali zanima vas ko je sa kim, kakve su se nove romanse rasplamsale među poznatima… Razočaralo vas je kad nije došlo do braka između Bena Afleka i Dženifer Lopez (ili vas je možda obradovalo?), bilo vam je žao kad ste čuli da se raspao brak između Breda Pita i Dženifer Aniston… Ukoliko pratite ovakve vesti, moguće je da ste primetili izvestan obrazac.

Koji? Taj da slavni glumci kao da se zabavljaju ili sa svojim koleginicama (i to ne baš retko sa nekom sa kojom su pre toga igrali u nekom filmu), ili sa konobaricama (recimo, devojka Meta Dejmona je konobarica), ili već devojkama koje se bave nekom uslužnom delatnošću tipa služenje jela i/ili pića, šminkanje i slično. Slavne glumice takođe pokazuju ovu tendenciju, s tim što kod njih kao potencijalna „velika ljubav“ dolaze u obzir i fitnes instruktori.

Ukoliko ste to primetili, verovatno ste se upitali i zašto je to tako – zar je moguće da se slavnim glumcima ne dopada niko ko ili nije u njihovoj branši (ili je, eventualno, reditelj ili producent) ili ih na neki način ne uslužuje? Teško da je moguće da su baš svi oni toliko uobraženi. O čemu se onda radi?

Odgovor je prilično jednostavan i ne, nema veze sa time da je neko uobražen. Glumci ili glumice u Holivudu sreću svoje kolege (plus reditelje i producente) i one koji im pružaju razne vrste usluga – ma koliko vam njihov život izgledao glamurozno, tu ima jako mnogo posla i nedovoljno vremena da se izađe nekud gde bi sreli nekoga ko ne živi u istom svetu kao i oni. Da budemo precizniji, zvezde najveći deo vremena provode na snimanjima, u teretanama (ili već na odabranom obliku fizičke aktivnosti kako bi ostali u top-formi neophodnoj za naporna snimanja) i u restoranima.

Hmm… Neće biti baš tako lako da ostvarite romansu sa nekim od filmskih zavodnika, zar ne?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.