Smeta li momcima kad devojka ima bubuljice?

Kad im se na licu pojavi bubuljica, i devojke i momke to prilično nervira. Nekada će devojka (a i mnogo koji momak) pomisliti i da će je (ga) bubuljice učiniti apsolutno neprivlačnom suprotnom polu. Netačno – bubuljice jesu iritirajuće, ali ipak nisu nešto što bi bilo koga odbilo od vas.
Naravno, devojke se ne nerviraju zbog bubuljica samo zato što misle da će ih one učiniti neprivlačnim momcima. Tu je i takmičenje s drugim devojkama, želja da izgledaju lepše od ostalih – a tu je i činjenica da jednostavno ne žele da imaju bubuljice. Nekad svrbe, nekad se i upale ako ih čačkate, i ničeg lepog u vezi s njima nema. Ipak, može vam poslužiti kao uteha da teško da će ijednom momku s imalo mozga smetati to što imate bubuljice.
Jeste, lice izgleda lepše bez bubuljica. Međutim, ne zaboravite da se s bubuljicama pate i momci, nekada mnogo više od devojaka (pomislite na leđa puna akni!). Pored toga, nije lepo i čisto lice sve što se momcima dopada kod devojaka – vole i one koje mogu da ih nasmeju, koje su vesele, prijatno društvo, s kojima im je lepo… Da i ne spominjemo da su bubuljice nešto što prolazi i da su dečaci toga svesni. Odbiti da budu s nekom devojkom jer su joj izašle bubuljice imalo bi smisla koliko i da odbiju da budu s devojkom zato što kašlje. Nije nemoguće da se nađe i poneki takav momak, ali njih zaista neće biti mnogo, a time što neko u toj meri nezreo ne želi da izlazi s vama zaista ništa ne gubite (sazreće on već, pa bi tad mogao da vam priđe).
Bubuljice mogu da vam naruše samopouzdanje i da budu udarac na vašu sujetu. Ipak, osim ako ne postanete opsednute njima toliko da zaboravite da ste super devojka (dobro, s bubuljicama, pa šta, imaju ih i drugi!), čiji bi se dečko mogao nazvati srećnikom, bubuljice vam neće ugroziti ljubavni život.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.