U trendu

Srećan rođendan

11. februara tri velike zvezde slave svoj rođendan: Brendi Norvud (Brandy Norwood), Dženifer Aniston (Jennifer Aniston) i Bert Rejnolds (Burt Reynolds).

Brendi je rođena 11. februara 1979. u gradu Mekombu i juče je proslavila svoj dvadeset treći rođendan.

Dženifer Aniston je tačno deset godina starija od Brendi, rođena je istod dana 1969. godine, u Kaliforniji. Uspeh u karijeri donela joj je uloga Rejčel u „Prijateljima“. U prethodnim prilozima bilo je reči o njenom tugovanju nad krajem snimanja ove serije. Sva je prilika da ćemo je još neko vreme tu gledati. Glumačka ekipa upravo pregovara o snimanju devete sezone, a svoje usluge, ukoliko sklope ugovor, naplaćivaće čitav milion dolara po epizodi.

Još jedna novina: uskoro nećemo više pisati o Dženifer Aniston, već Dženifer Pit. Izgleda da ljubav baš cveta. S tim u vezi je i zanimljivost vezana za njenog supruga Breda Pita, koji je odbio da snimi film zajedno sa svojom suprugom: plaši se da se nakon toga ne razvedu. Naime, već dve veze okončao je odmah po završetku snimanja zajedničkog filma. Prvi put bilo je to sa Gvinet Paltrou, film „Sedam“, a drugi put, Džulijet Luis i film „Kalifornija“. Sujeverje ili iskustvo, ili i jedno i drugo?

Bert Rejnolds je već klasična zvezda. Rođen je 1936. godine u Džordžiji. On je juče, tako, proslavio svoj šezdeset šesti rođendan.

Bert će uskoro zaigrati samog Boga u televizijskoj seriji „Dosije Iks“ (The X-Files). Autori serije su smatrali da će na taj način podići gledanost ove naučnofantastične serije koja se godinama već prikazuje. Bert je tim povodom izjavio: „Kada budem otišao zaista pred Boga, reći ću mu da sam ja napravio mnogo grešaka, ali da je on napravio mnogo, mnogo više.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.