U trendu

Šta kad sretnete njenog bivšeg?

Kad ste u vezi s nekom devojkom, razne stvari se mogu desiti; ukoliko joj niste prvi dečko, sasvim je moguće da naiđete na nekog od njenih bivših. Šta tad? Ponašati se normalno i ne praviti gluposti – uglavnom nema razloga za neprijateljstvo.
Neki momci maltene smatraju za svoju dužnost da bivšeg dečka svoje devojke posmatraju kao neprijatelja. Ako ga negde sretnu, naročito ako su s devojkom, treba barem verbalno da ga "poklope"; ili treba da se ponašaju ljubomorno, za svaki slučaj; ili, možda bi trebalo i fizički se obračunati s njenim bivšim. Ni za šta od navedenog nema razloga.
Ako vam njen bivši ništa loše ne uradi, ne vređa vas, ne omalovažava vas, normalno se ponaša prema vama, vaša devojka vas neće zaljubljeno posmatrati ako se vi ružno ponašate prema njemu; smatraće vas "kretenom". Nećete je zadiviti time što ćete da prebijete njenog bivšeg. Znatno je verovatnije da ćete je uplašiti i da će pobeći od vas što pre. Uz to, rizikujete da se u njoj, zbog sažaljenja prema pretučenom bivšem momku, ponovo probude osećanja prema njemu – možda vas čak i ostavi i vrati se bivšem dečku.
Da ne bude zabune, ako se njen bivši ružno ponaša prema njoj, naravno da ćete je zaštititi i naravno da će njoj biti drago zbog toga. Svakako da nećete tolerisati da neko maltretira vašu devojku. A ako ona pred vama flertuje s bivšim dečkom, naravno da će vam to smetati, mada ni tada nije dobra ideja da se potučete s njim, bolje je da to sa njom raspravite kasnije.
Šta, dakle, kad ste s devojkom i naiđete na njenog bivšeg? Ako se on ponaša normalno, nikog ne vređa ni bilo šta slično, normalno se ponašajte i vi – na kraju krajeva, on joj je bivši, ona je sada vaša devojka, ne njegova. On je u njenoj prošlosti, a vi ste njena sadašnjost – uživajte u tome!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.