U trendu

Šta se devojkama najviše sviđa kod momaka?

Pitanje iz naslova je sebi i/ili drugima postavio mnogo koji momak. Univerzalni odgovor na to pitanje ne postoji, ali moguće je naći neke stvari koje bi bile zajedničke velikoj većini devojaka, pa se nadamo da će bar to moći da pomogne.
Naime, kao što se neće svim momcima dopasti jedna ista devojka, niti će svakom momku isto dopadati kod devojke, tako ni za devojke ne postoji generalno pravilo šta je to što im se najviše dopada kod momka. I to je dobro – tako se nekim devojkama nećete dopasti, ali nekim sasvim sigurno hoćete.
Što se izgleda tiče, to je stvar ukusa – ima ih koji smatraju da se sve devojke "lože" na atletski građene momke s izvajanim trbušnjacima i širokim ramenima, ali nije tako. Biće devojaka koje će takve momke smatrati privlačnim, ali ih ima i koje vole mršave momke, ili misle da su momci s naočarima baš slatki… Uz to, većini devojaka izgled uopšte nije presudan.
Većini devojaka kod momka je najvažnije to da se on lepo ponaša prema njima i da ih tretira s poštovanjem. Sad, na ovo bi neki momci rekli da to nije tačno, eto, videli su da se devojke neretko "lepe" za one koji ih tretiraju "kao krpu". Istina je da ima i takvih devojaka, ali to nipošto ne znači da su sve takve – plus, da li vi želite da budete s devojkom koju biste privukli i zadržali jedino ako se loše ponašate prema njoj? Želite li da se loše ponašate prema voljenoj osobi?
Uz navedene osobine, pomaže i ako on ume da je nasmeje, neke devojke vole kad je momak jako pametan, nekima to nije naročito bitno ako ima neke druge dobre osobine. Glavno je da se vi prema njima ponašate lepo i s poštovanjem – velika većina devojaka se slaže da je to ono što im je najvažnije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.