U trendu

Super izgleda, a u glavi…

Na letovanju, u školi ili nekom drugom mestu upoznale ste dečka koji fenomenalno izgleda. Frizura mu je savršena, prati modu bolje nego vi, izgleda kao holivudski glumac… Joj, kakav frajer! I dopale ste mu se, i zajedno ste! Zvuči kao ostvarenje sna. Tačnije, zvučalo je – dok nije prvi put progovorio, a onda i drugi i treći…

Nije da je sve u vašoj vezi loše. Vaše drugarice, kada vas iz daljine gledaju, ne misle da vam je u vezi loše – zapravo, kažu vam da izgledate kao neki filmski par, što stvarno super zvuči, naročito jer znate da to i misle. Kad pogledate svog ultrazgodnog dečka, zaista uživate. Problem je samo što najviše uživate u pogledu na njega.

Zapravo, toliko vam je fizički privlačan da uvek uživate s njim kad ste tu samo vas dvoje. Ljubite se, mazite se, on je tako zgodan, ne smeta vam mnogo čak ni to što ne možete stvarno s njim da razgovarate – jer on kao da u glavi ima samo vazduh. Zato se jako bojite svake mogućnosti da dečka povedete u svoje društvo, bojite se kakvu će on glupost odvaliti i izblamirati vas pred svima. Doduše, takvu katastrofu makar nije teško izbeći; ne povedete dečka kad se viđate sa svojim društvom, a njemu kažete da nećete da ga smarate, jer bi mu vaše društvo bilo dosadno (on to proguta, naravno). Pitanje koje povremeno postavite sebi je: šta s takvim dečkom? Šta raditi s ultrazgodnim dečkom s kojim ne možete da vodite inteligentan razgovor, jer on ne ume ili je suviše lenj da razmišlja?

Raskinuti s njim? To ne želite – ipak vam se dopada. Dopada vam se i da budete viđene s tako super frajerom (makar iz daljine, tako da niko ne čuje šta on priča). Ipak, može li imati ikakvu budućnost veza u kojoj nemate o čemu da pričate s dečkom? Na to verovatno odgovor znate i same – ne može. Šta onda s njim?

Odgovor je jednostavan: ostanite s njim onoliko koliko to želite. S vremenom (ovakve veze traju maksimum nekoliko meseci) ćete dosaditi jedno drugom i rastaćete se. Teško da će se među vama razviti ikakva duboka ljubav, tako da će rastanak biti relativno bezbolan; eventualno će biti povređena nečija sujeta, i to će biti to.

A sledeći put ćete verovatno odabrati dečka koji nikada ne bi mogao postati model, ali zato ume da vas nasmeje i već u prvoj srednje ume da vam objasni Ajnštajnovu teoriju relativiteta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.