U trendu

Sviđa im se kad se one šale

Momci se često šale na prilično glup način, barem iz ugla devojaka. A opet, oni kao da uživaju u takvim šalama, pa se poneka devojka zapita da li bi se njenom momku dopalo da se ona šali, makar njene šale i ne bile naročito duhovite. Premda nije dobra ideja pedeset puta ispričati vic koji ni prvog puta nije bio smešan, momku će svakako biti drago ako ona pokušava da se našali i nasmeje ga.
Ono što je mnogim parovima bitno, i što ih povezuje i na duže staze, jeste to da mogu da se smeju zajedno. To znači da im je smisao za humor bar donekle sličan, i da su najverovatnije i u nekim drugim stvarima dovoljno slični. Nije nimalo retko čuti nekog momka da kaže da ga je ta-i-ta devojka osvojila onda kada ga je nasmejala. Plavuša, crnka, brineta, riđokosa, buckasta, mršava, štreberka, ovakva, onakva, sve to postaje manje bitno ako je ona devojka koja ume da ga nasmeje.
Da ne bude zabune, ne kažemo da devojka mora da bude najbolja komičarka na svetu. Kad vidite na kakve se sve stvari neki ljudi smeju, jasno je da biti profesionalni komičar uopšte nije neophodno. Takođe, nije ni dobra ideja da ona po sto puta pokušava s istom šalom na koju se on već prvog puta samo učtivo nasmešio – ni njoj se ne bi dopalo da on stalno ponavlja šalu koja joj je već prvog puta zvučala glupo.
Međutim, ako ne preterate, teško da možete da pogrešite ako pokušate da nasmejete momka. Ukoliko vam uspe, super, oboje ćete uživati još više. A ako vam šala omane, njemu će biti drago da ste pokušale – i on je sigurno već hiljadu puta pokušao s nekom šalom koja nije uspela, zna kakav je to osećaj, razumeće da ste htele da mu bude lepo i ceniće to. I voleće vas zbog toga.
Još jednom: ne morate da izigravate klovna. Ali, čak i ako niste sigurne koliko je šala koja vam je pala na pamet ili ste je negde čule stvarno smešna, probajte! Zajednički smeh i zasmejavanje voljene osobe su među najboljim stvarima u vezi, i osim ako je situacija takva da bi zasmejavanje bilo potpuno neprikladno, samo napred!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar