Tajanstvena ili ne?

Biti ili ne biti: tajanstvena. Da li se pred simpatijom treba pretvarati da ste devojka kakva niste? Treba li biti misteriozna i neuhvatljiva, ili će biti efikasnije ako se ponašate odmereno, a ipak otvoreno? Možda treba da mu odmah kažete sve o sebi? Večiti problem: kako mu izgledati interesantno, zanimljivo, seksi – da li momci uopšte vole tajanstvene devojke? Kako to tačno „tajanstvena devojka“ treba da se ponaša?

Mnogim momcima (mada, ne svim, tako da morate pažljivo proceniti simpatiju pre nego što stupite u akciju) zanimljive su pomalo misteriozne devojke i smatraju da je strašno seksi kad je devojka tajanstvena. Ipak, pažljivo s tim! Ima dečaka koji će tajanstvenost protumačiti kao aroganciju, pa će im takva devojka izgledati odbojno. Zato je veoma važno naći neku meru u misteriji kojom ćete se okružiti – to jest, ponašati se nepredvidljivo, ali ne toliko nepredvidljivo da simpatiju uplašite i odbijete od sebe. Evo nekih „fora“ šta biste mogli da radite, kao i nekih stvari koje ne bi trebalo da uradite. Dakle, instant kurs kako biti tajanstven na pravi način.

Menjanje modnih stilova može da bude super „fora“. Jednog dana možete nositi farmerke, patike i majicu, a sledećeg dana se pojaviti u miniću i na štiklama – tako ćete definitivno privući njegovu pažnju i zaintrigirati ga. Kad je o flertu reč, upotrebite stari štos – flertujte stidljivo, skoro neprimetno se nasmejte i skrenite pogled. Da, znamo, to je zaista stari štos – ali deluje! Na sastanak dolazite nekad na vreme, nekad 15 minuta ranije, a nekad 15 minuta kasnije – i to je način da ih zbunite i zaintrigirate (samo, neka ranije ili kasnije dolaženje ne bude ništa drastično – ipak nemojte kasniti pola sata ili, još gore, sat vremena).

Misterioznost i neuhvatljivost nipošto nemojte pokazivati konsumacijom alkohola – pijane devojke su „aut“ i nisu nimalo seksi (a ako on „baš voli kad se devojka napije“ – bež“te od njega!). Nemojte se praviti tajanstvene ni tako što ćete ćutati sve vreme – svakako da ne treba da mu u 15 minuta kažete celu svoju životnu priču, a ne treba ni da mu ne date da dođe do reči, ali ipak treba ponešto i da mu kažete o sebi, da mu dopustite da vas bolje upozna.

Tajanstvena: definitivno da, ukoliko vam to oboma prija – ali s merom!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.