Tako slavni a tako zaljubljeni

Kažu da je realnost ponekad neverovatnija od mašte, a mi dodajemo da su stvarne ljubavne priče ponekad mnogo romantičnije od onih na filmu. Podsetićemo vas na ljubavne priče slavnih parova koje, za divno čudo, još uvek traju.

Bred i Džen

Jako se zainteresovao za nju dok je gledao njene „Prijatelje“. Zamolio je poznanike da ih upoznaju i hemija je proradila istog momenta. No, razdvojili su se već narednog dana pošto je Dženifer morala da odleti u Teksas na snimanje filma. Pozvala je Breda da mu kaže koliko joj nedostaje i on je već sutradan doleteo da je „spase“. Njihova veza postala je javna kada su golupčići uhvaćeni kako se ljube na njujorškom koncertu 1998. Mediji su podivljali od uzbuđenja, ali su Dženifer i Bred pokušavali da svoju vezu što je više moguće drže u tajnosti.

Par se venčao 29. jula 2000. na ekskluzivnom imanju u Malibuu. Dokazujući da brak ne znači istovremeno i kraj romanse, Bred se prošle godine ušunjao u njenu garderobu i ispunio prostoriju buketima, a laticama ruža ispisao: „Volim svoju ženu.“

Dejvid i Viktorija

Bekam je upoznao Viktoriju 1997. No, i pre fatalnog susreta izjavljivao je da je ona njegova omiljena „spajsica“. Bekam je sa Gerijem Nevilom sedeo u hotelskoj sobi kada je spot „spajsica“ emitovan na TV. Uperio je prstom u ekran i rekao: „Ovo je devojka za mene i biće moja.“ Danas su ljubavna legenda. Kada su objavili veridbu, u novinama širom Ostrva nije postojala nijedna važnija vest. Posle Bekamovog neslavnog isključenja u Svetskom kupu „98, odleteli su u Njujork da bi pobegli od fotografskih bliceva. Za vreme boravka u Njujorku, začet je i njihov prvi sin Bruklin. Viktorija se porodila u martu 1999, a najglamurozniji britanski par venčao se u julu. Godine 2002. rodio se Romeo, njihov drugi sin.

Madona i Gaj

Činilo se da Madona ne može biti krotka – nakon propalog braka sa Šonom Penom 1989, nije izgledalo da će se ikada smiriti. Ali onda je na večeri koju su organizovali Sting i njegova supruga 1998. srela britanskog reditelja Gaja Ričija. U toku 2000. njihova neverovatna romansa postala je javna. U avgustu su dobili sina Rokoa, a u decembru iste godine venčali su se u drevnom škotskom zamku. Od kada su se venčali, kao da ne mogu biti razdvojeni. Pored toga što inspirišu jedno drugo, karijere im nisu preče od porodice. Madona je čak skratila turneju kako bi mogla da provodi više vremena sa Gajem i decom. Gaj je opisuje kao neumornog radnika, ali dodaje da ako ostavite to po strani, nećete zateći divu. Madona je upravo sve suprotno od svog medijskog lika. Madona dodaje: „Nas dvoje smo toliko zaljubljeni. Ipak, živimo u realnosti. Umemo da plačemo jedno drugom na ramenu ili da slavimo zajedno.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.