U trendu

Terminator se povredio

Arnold Švarceneger (Arnold Schwarzenegger) hospitalizovan je posle nesreće koju je doživeo na motoru. Zvezda bodi-bildinga je trenutno u bolnici (ST. John“s Health Center) u gradu Santa Monika. Povrede nisu teške, ima nekoliko polomljenih rebara i malo je ugruvan. Nesreća se desila u nedelju, 9. decembra, ali nikakvi drugi detalji nisu poznati. Njegova predstavnica za štampu rekla je novinarima da se glumac dobro oseća i da je veoma dobrog raspoloženja, u šta je i sam popularno zvani „Švarci“ uverio svoje obožavaoce rečima: „Ovo neće uticati na planirano skijanje sa porodicom za Božić.“

Ovo nije prvi put pedesetčetvorogodišnjem glumcu da zabrinjava obožavaoce svojim zdravljem. U aprilu 1997. podvrgao se opcionalnoj operaciji srčanog zaliska.

Njegov novi film, otužnog naziva, „Kolateralna šteta“ („Collateral Damage“) pojaviće se konačno u februaru, posle više odlaganja zbog septembarskih događaja u Americi, jer film govori o terorizmu. Inače, Švarceneger je u pregovorima za treći nastavak filma „Terminator“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.