U trendu

Tobi u tajnosti

Tobi Megvajer, zvezda filmova „Spajdermen“ i „Spajdermen 2“, izgleda da je i u privatnom životu zaista zanimljiva osoba. O čemu se radi? Ovaj mladi glumac ima „pakleni plan“: da se maskira (ne, ne u Spajdermena) i ušunja na neku od premijera filma „Spajdermen 2“ negde u SAD. Mislite da je to „kul“ ideja? Zašto bi to radio: da privuče pažnju, ili iz nekog drugog razloga?

Tobi kaže da je uraditi nešto takvo veoma uzbudljivo – da vidi iz prikrajka sve te obožavatelje Spajdermena, da bez najave uhvati svu tu energiju. On takođe kaže da je to već radio – ode i pogleda po petnaestak minuta u različitim bioskopima, samo da bi video kako publika prihvata film „na prvu loptu“, koje su njihove prve reakcije na film. Smatra da su takvi trenuci i ono što se tada vidi dragoceni.

Na pitanje zar se ne boji da bi ga obožavaoci – kojih ima nemali broj – mogli prepoznati i nasrnuti na njega, Tobi odgovara da se ne boji pošto ga njegova „sredstva za prerušavanje“ (šešir, brada, šal) veoma pouzdano štite od toga. Hm, šešir i šal po letnjoj vrućini? Efikasno sakrivaju, to da, ali privlače pažnju na sebe. „Klima“ u američkim (i svim većim svetskim) bioskopima jeste toliko jaka da vam ni usred leta ne smeta džemper (zapravo, poželjan je), ali će šal i dalje privući pažnju. Valjda Tobi zna šta radi.

Kad je reč o tome zašto to radi, ne može se sa sigurnošću reći. Možda je to zaista njegova zanimljiva ideja; a opet, mogao bi da bude i samo marketinški trik. U krajnjoj liniji, nije ni toliko bitno – bilo da se radi o interesantnom glumcu sa interesantnim idejama, ili o marketinškom triku, efekat je osiguran.

Šteta samo što je Tobiju naša zemlja malo daleko – zamislite ga samo da se pojavi u vašem lokalnom bioskopu! Čudni momak s bradom, šalom i šeširom – za koliko minuta mislite da bi ga ovde „provalili“?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.