U trendu

Tračevi iz sveta poznatih

Da, da, pisali smo o tome da ne treba tračariti, naročito o svojim prijateljima – ali svi bar ponekad pročitamo ili čujemo (pa i ispričamo) poneki trač. Nećemo ovde ogovarati prijatelje – nećemo ogovarati nikoga – samo prenosimo neke detalje iz života poznatih.

Pink (pravo ime Alisija Mur – Alecia Moor) ima novog dečka. Nakon trogodišnje veze sa šampionom u moto-krosu Kerijem Hartom (Carey Hart), Pink je zaključila da nema više strpljenja za njega, jer je – verovali ili ne – suviše fin. „Sa njim u društvu nisam mogla ni da pljujem po ulici!“, žali se pevačica. Njen novi dečko je Lars Frederiksen (Lars Frederiksen), pevač i gitarista pank grupe „The Rancid“.

Majkl Džekson se vraća na muzičku scenu: 10. novembra pojavila se balada „One More Chance“, koju je komponovao R. Keli (R. Kelly), a 17. novembra pojavio se i CD „Number Ones“ sa njegovim najvećim hitovima.

Vil Valo (Ville Valo), frontmen grupe Him, od 10. novembra je na turneji sa Ozijem Ozbornom (Ozzy Osbourn). Vil kaže: „Čast nam je da budemo predgrupa takvom velikanu kao što je Ozi. On se toliko dugo nalazi u svetu šou-biznisa, da nije ni čudo da ga svi zovu Stari Vuk. Veoma ga poštujem.“

Američka gothrock kraljica, pevačica grupe Evanescence, mrzi seksi nastupe i javno priča kako ne podnosi Britni Spirs i Kristinu Agileru, jer koriste svoje telo da bi prodale svoju muziku. Ejmi (Amy) – kako je, inače, ime ove pevačice – garderobu kupuje u prodavnicama second-hand odeće; nosi, na primer, kožni korset preko majice sa grafitima, i želi da na taj način prikrije svoj seksepil i sačuva ga samo za svog dečka, Šona Morgana (Shaun Morgan), frontmena južnoafričke grupe Seether.

Stejsi Oriko (Stacie Orrico), popularna pevačica, izjavljuje da je pronašla smisao svog života – za nju su to njena porodica i vera u Boga. Stejsi priznaje da nije bila „dobra devojčica“, to jest da je išla na žurke i ostajala do ranih jutarnjih časova. Međutim, u jednom trenutku se upitala: „Šta ima lepo u tome da ti neko povraća po cipelama?“, i shvatila da joj je jednostavno dosta takvog načina života.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.