U trendu

Upoznajte i njihove prijatelje

Veliki broj momaka voli kada se njihova devojka potrudi da upozna njihove prijatelje i kad se dobro slaže s njegovim prijateljima – tada mogu svi zajedno da uživaju i nema nikakvih prepreka sa te strane. Kad god je to izvodljivo, bilo bi dobro potruditi se.
Nekad se dešava da nešto te vrste ne ide pa ne ide. Recimo, vi ste iz potpuno drugačije priče nego društvo vašeg dečka, i ma koliko pokušavale, jednostavno vam je bezvezno među njima, nemate o čemu da pričate s njima, suviše se razlikujete, moguće je i da se u nekim bitnim stvarima uopšte ne slažete. Tu ne vredi pokušavati druženje na silu, jer biste se onda svi osećali znatno lošije, i to bi ugrozilo i vašu vezu.
Međutim, druženje često jeste moguće. Vaš dečko je odabrao društvo sebi u nekoj meri sličnih, pa ako vam se dopada on, dopadnu vam se i oni. Ispadne da su ekipica s kojom vam je zabavno, i onda svi zajedno možete da uživate. Naravno, bićete nekad i nasamo s dečkom, ipak nije (valjda) pupčanom vrpcom vezan za prijatelje, ali on neće morati da bira hoće li biti s vama ili sa prijateljima, na druženje s prijateljima će moći da povede i vas (i opet, niste ni vas dvoje vezani pupčanom vrpcom, nekada će se on viđati sa svojim prijateljima, a vi u isto vreme sa svojim).
Ako se sprijateljite sa njegovim prijateljima, to ima i dodatnih prednosti. Oni zaključe da ste vi super i podstiču ga da ostane s vama, da se lepo ponaša prema vama. Plus, kad njegovi prijatelji vide da se dobro slažete s njima, biće im jasno i da im nećete "kidnapovati" prijatelja, iako je s vama, i dalje će se viđati i sa njima, pa je manje verovatno da će osetiti želju da ga odgovore od veze sa vama.
Probajte! Ako ne ide, onda ne ide, ali neretko je moguće sprijateljiti se s njegovim društvom, a on će svakako ceniti ako se vi makar potrudite oko toga – ukoliko i uspete, još bolje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.