Usne test (1)

U trenucima dokolice mnogi, i tinejdžeri i oni stariji, vole da rešavaju različite testove. Šta o vama govori ovo, šta o vama govori ono… Evo jednog takvog testa. Potreban vam je masniji karmin kojim ćete namazati usne i parče čistog belog papira koje ćete tako namazanim usnama cmoknuti. Usne ne treba da napućite kao za poljubac, već treba da se trudite da sačuvate njihov normalan oblik. Jednom kad to uradite, pogledajte na papiru kakav su oblik vaše usne ostavile, a zatim pročitajte šta taj oblik govori o vama kao o ličnosti. Naravno, ovo je samo još jedan luckasti testić i služi za zabavu; nikako ne treba da bude preozbiljno shvaćen. Da bi od ovog teksta, pored zabave, bilo i neke koristi, uz svaki oblik usana sledi i uputstvo kako ih pravilno našminkati.

Vaše usne su pune i široke: vi ste osoba s jako puno energije. To ume da bude i pozitivno i negativno – dobro je što s vama nikad nije dosadno, a loše je što veoma lako planete i tada najčešće nastradaju baš oni do kojih vam je najviše stalo. Što se šminkanja ovakvih usana tiče, da ne bi izgledale predebelo, pre nanošenja karmina nanesite tečni puder na njih. Birajte samo mat i tamnije karmine. Izbegavajte sjaj za usne jer će ih samo dodatno povećati.

Tanke i široke usne: ovim osobama su sigurnost i zdrav razum najbitniji. Zato su u ljubavi vrlo izbirljive i oprezne, pa i nepristupačne – tek kad steknu puno povernje, postoje šanse da se otvore i prepuste osećanjima. Šminkanje: ivice treba ocrtati tako da se na sredini linija povuče van prirodne ivice, a na krajevima unutar prirodne ivice. Tako će delovati punije. Karmin bi trebalo da je u svetlijoj nijansi.

Pune, male usne: vi ste emotivna osoba, u jednom trenutku presrećna, u sledećem veoma tužna. Osećajne ste, uvek spremne da priskočite u pomoć, a u ljubavi nepopravljivo romantične. U ljubavi možete da se složite samo s onima koji su kao i vi. Savet za šminkanje: stanjite usne tako što ćete olovku postaviti na sredinu unutar prirodne ivice i povucite liniju prema uglovima tako da pređete na prirodnu ivicu. Zatim nanesite karmin.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.