Uvek moderno

Moda se, uglavnom, jako brzo menja. Trendovi potraju jednu sezonu, nekada malo duže, a nekad čak i kraće. Neki vole da prate trendove i interesantno im je što se stalno menjaju; neki pak trendove smatraju nebitnim i nemaju stvarno želju da prate svaki detalj koji se menja. Ako i vas mrzi da pratite trendove (a ipak ne želite da budete "aut"), ili povremeno osetite lenjost kad se radi o listanju časopisa, ali i dalje želite da budete "in", evo nekih stvari koje nikada ne izlaze iz mode.
Trendovi među parfemima menjaju se kao i svi ostali trendovi – ali kada su devojke u pitanju, nežni, cvetni parfemi ne mogu da omanu. Kakav god da je inače trend, cvetni parfem na devojci je uvek pun pogodak. Isto se odnosi i na damsku torbicu: kakvi god da su trenutni trendovi što se tašni tiče, bilo da su moderne velike tašne ili male, nemoguće je promašiti s damskom torbicom (govorimo o večernjem izlasku, naravno, ne o odlasku na planinarenje).
Iskren osmeh je još jedna od stvari koje nikad, ali baš nikad, ne izlaze iz mode. Zato, bez mrštenja! Nasmešite se i već ste "in"! Isto se odnosi i na pravilno držanje (nazad ramena, glavu gore). U nekim trenucima se i nepravilno držanje smatralo za "kul" (recimo, u vreme popularnosti vesterna, momci su smatrali da je baš "kul" da idu unaokolo povijenih ramena, kao da će sledećeg trenutka potegnuti revolver i ubiti nekoga u dvoboju), ali pravilno držanje je em zdravo, em najlepše izgleda, em je stvarno uvek "in" i "kul".
Kad je o odeći reč, blejzer od tvida nikada ne izlazi iz mode. To se odnosi i na, kad su večernji izlasci u pitanju, svetlucavu odeću – za svečanije prilike dodajte visoke potpetice i blistaćete. Kostim u kompletu s pantalonama, elegantan i skrojen uz telo, savršeno je izgledao u tridesetim godinama prošlog veka, a savršeno izgleda i danas. Verovatno mislite da ste premlade za takav kostim, ali je i za vas fenomenalno koristan ako želite da izgledate starije i ozbiljnije.
Kvalitetan ručni sat sa srebrnom ili zlatnom narukvicom uvek lepo izgleda na mladim i ne tako mladim damama – naravno, pod pretpostavkom da ga ne kombinujete s trenerkom. Obuća koja ama baš nikad ne izlazi iz mode su kaubojke, salonke i mokasine – ima sezona kada nisu na vrhu popularnosti, ali "aut" nisu nikad.
Za kraj, što se opšteg izgleda tiče, ako ste u nedoumici, kratki, crveni nokti, blago talasasta kosa i ružičaste usne odlike su klasične lepote – a klasika ne može da omane.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.