U trendu

Vaš dečko se ne tušira

Ljubav i ljubavne veze su super, ali nekada s voljenom osobom postoje i problemi – jedan od mogućih je i ovaj iz naslova. Kad imate takav problem, može da bude prilično nezgodno smisliti rešenje – šta reći ili uraditi, a da ne uvredite dečka?
Ne govorimo sad o tome da se dečku nekad desi da se preznoji, a nije stigao da se istušira – to se može desiti svakom. Međutim, ima onih koji jednostavno nemaju naviku da se redovno tuširaju (ima i takvih devojaka, ne samo momaka). Vaš dečko može u mnogo čemu da bude super, ali ako je manjkav kad je reč o ličnoj higijeni, to može da bude izrazito odbojno – ne želite ni da mu priđete, a kamoli da se mazite s njim, da i ne pominjemo mogući strah od eventualne infekcije; ako se ne tušira, ko zna kakve je sve infekcije navukao?
Neke devojke bi samo ćutale i trpele, i tako dok ne raskinu s dečkom. Ali, teško da bi vam se dopalo takvo rešenje – niti bi vam bilo prijatno uz njega, niti biste bile srećne kad raskinete s njim ako je on inače super. Umesto toga, pokušajte da mu diskretno skrenete pažnju na problem.
Manje diskretan način bio bi da mu kažete da se oseća na znoj i da ga zamolite da se istušira, ili da ga jednostavno zamolite da se istušira. Ukoliko ste fizički dovoljno bliske s njim (već ste zajedno bili nagi), možete mu i pomoći u tuširanju – malo koji momak će odbiti nešto te vrste, a ako se i uvredi, jednom kad mu se pridružite pod tušem, zaboraviće da vam je bilo šta zamerio.
Diskretniji način bio bi da nabavite gel za tuširanje čiji vam se miris baš dopada, kažete mu da obožavate taj miris i da biste bile jako srećne da ga što češće osetite na njemu. Ukoliko se nakon toga budete privijale i mazile uz njega dok je čist i mirišljav, biće mu jasno šta želite od njega – i verovatno će biti veoma voljan da vam udovolji.
Što se mogućih infekcija tiče, nemojte se pouzdati samo u redovno tuširanje, ma koliko temeljno ono bilo – ako imate intimne odnose, koristite kondom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.