Verio se Freddie Prinze Jr.

Poznati svetski časopisi su objavili vest kojom su razočarali mnoge tinejdžere i tinejdžerke: Sarah Michelle Gellar i njen dugogodišnji dečko Freddie Prinze Jr. su se nedavno verili. Veridba je bila objavljena prilikom 24-tog rođendana gospođice Gellar. Ukoliko ste znatiželjni po prirodi, možda će vas zainteresovati podatak da je prsten dizajnirala Cathy Waterman koja je to isto ranije činila i za Gwyneth Paltrow, Meryl Streep i Meg Ryan. Datum venčanja još uvek nije određen.

Sarah Michelle Gellar je glavna glumica veoma popularne američke tinejdžerske serije „Buffy the Vampire Slayer“, a Freddie Prinze Jr. je glumio u svim tinejdžerskim hit-filmovima od 1998. pa na ovamo (uključujući naslove „She“s All That“, „Down to You“ i „Head Over Heels“).

Sarah i Freddie su zajedno još od 1997. godine. Upoznali su se na snimanju filma „I Know What You Did Last Summer“.

Trenutno oboje rade na filmu „Scooby-Doo“ koji se snima u Australiji. Freddie se zbog ove uloge ofarbao u plavo, a za njegovu verenicu je urađena specijalna retro-haljina boje lavande da bi što vernije tumačila glavni ženski lik u istom filmu (Daphne). Film će se naći u bioskopima u toku naredne godine.

Freddie je sin Freddie-a Prinze-a Sr.-a, glumca koji je uglavnom igrao u komedijama, a najpoznatiji je po seriji „Chico and the Man“ rađenoj u periodu od 1974. do 1978. godine. Freddie Prinze Sr. je izvršio samoubistvo kada je imao samo 22 godine. Sarah Michelle Gellar je, pak, u glumačkom biznisu od svoje četvrte godine. Oboje su se našli na ovogodišnjoj listi 50 najlepših ljudi na svetu koju je uradio američki magazin People.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.