U trendu

Vinona Rajder i zvanično optužena

Vinona Rajder (Winona Ryder) je u decembru prošle godine uhvaćena u krađi u jednom butiku na prestižnoj Petoj aveniji u Los Anđelesu. Posle hapšenja je sledilo i saslušanje pred sudijom koji je zaključio da ima sasvim dovoljno dokaza da se podigne optužnica protiv poznate glumice. Velikoj miljenici ovdašnje publike sada sledi suđenje, koje, verovatno, neće biti nimalo prijatno, posebno za jednu svetsku zvezdu.

Vinona je optužena za krađu, vandalizam i nedozvoljeno posedovanje lekova. Sudija ju je nedavno na saslušanju oslobodio uz kauciju od 20.000 dolara iako je tužilac tražio da se ovaj iznos uveća. Prvo suđenje je zakazano za 8. februar na Beverli hilsu.

Da podsetimo, ova tridesetogodišnja glumica je uhapšena 12. decembra zbog krađe odeće vredne pet hiljada dolara i posedovanja lekova protiv bolova, čije je posedovanje dozvoljeno isključivo uz lekarski recept.

Obezbeđenje zaposleno u oštećenom butiku uhvatilo je glumicu u trenutku kada je pokušavala da otkine bezbednosne pločice sa garderobe, stavi garderobu u torbu i napusti radnju.

Vinonin advokat je izjavio posle njenog hapšenja da je ona jednostavno nosila odeću između dva različita odeljka radnje i nije pokušavala da je ukrade. On takođe tvrdi da ona ima važeće račune iz radnje o ostaloj kupljenoj robi, kao i recepte za lekove protiv bolova koji su kod nje nađeni.

Rajderova iza sebe ima dve nominacije za Oskar za filmove „Male žene“ („Little Women“) i „Doba nevinosti“ („The Age of Innocence“). Ponela je takođe i razna priznanja za ulogu mlade žene u filmu „Girl Interrupted“, koji je, da podsetimo, doneo Andželini Džoli Oskar i svetski priznatu slavu. Pored ovih, Vinona je imala značajne uloge i u filmovima „Heathers“, „Beetlejuice“ i „Reality Bites“ ili „Delići stvarnosti“, koji je kod nas bio posebno gledan.

Rajderova je zvezda verovatno otkako zna za sebe. Odrasla je u hipi okruženju kalifornijskih komuna. Porodica i bliski prijatelji ove glumice su najkraće rečeno veoma specifični.

Za svoje slabo mentalno zdravlje Rajderova krivi veoma naporan godišnji plan snimanja i rigorozna radna vremena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.