U trendu

Vole kad se takmičite s njima

Postoje mnoge stvari koje momci vole kod svojih devojaka, neke biste očekivale (recimo, da se devojka lepo ponaša prema njemu), a neke možda i ne biste, kao onu iz naslova – da devojka nema ništa protiv da se takmiči s njima.
Pod takmičenjem ovde, zapravo, mislimo na zabavu. Recimo, obaranje ruke. Nemalom broju momaka će se dopasti ako želite da se u nečemu toliko "muškom" takmičite s njima. Tu uopšte nije bitno ko pobedi, a ko izgubi, osim ako ste sa nekim ko ne može da podnese da ga devojka pobedi u obaranju ruku (ima momaka koje će oduševiti ako ih pobedite u tome, tako će im biti zanimljivije), važno je da se vas dvoje zabavite.
U čemu je ovde stvar? Nije komplikovano, niti je neka mudrost u pitanju. Mnogi momci su takmičarski nastrojeni, tako im je zabavno; mnogima su, takođe, zabavne igre kao što je obaranje ruku, ili basket, ili igranje na kompjuteru… I pristajanjem da i vi radite takve stvari, i uživanjem u njima, vi prosto imate nešto zajedničko sa svojim momkom, nešto što vam je oboma zabavno, umesto da po klišeu vi umirete od dosade dok on gleda fudbal a on umire od dosade dok ga vi prisiljavate da ide sa vama u šoping.
Da ne bude zabune, ne kažemo da treba da budete bilderka, niti veće muško od njega; tako nešto bi malo kom momku bilo privlačno. Momak će i dalje želeti da budete devojka – ženstvena, nežna, fina, da lepo mirišete i da vam je koža glatka na dodir, ili kakve već devojke on voli – ali prilično pomaže kad imate zajednička interesovanja, a takmičenje u "muškim" igrama bi moglo da bude jedno od njih, plus takvo vaše interesovanje pokazuje da i njega prihvatate takvog kakav je, da ne mora zbog vas da se odriče nečega što voli, već u tome možete zajedno da uživate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar