U trendu

Voli kad mu se otvorite

Ima onih koji smatraju da momci ne vole kad njihove devojke neprestano brbljaju. Istina je da mnogim momcima to smeta, ali skoro svaki dečko će voleti kad se devojka pred njim otvori, biće mu drago zbog toga.
Da ne bude zabune, to ne znači da je dobra ideja ispričati kompletnu životnu priču i sve svoje tajne čim se upoznate s nekim dečkom koji vam deluje simpatično. Svakako da nećete neke lične stvari otkrivati dok se bolje ne upoznate – nekim momcima ih nećete otkriti nikad, i to je sasvim normalno. Treba biti oprezan šta pričate nekome koga ne poznajete dovoljno dobro, jer ne znate koliko možete da verujete toj osobi.
Kako to da mnogi momci ne vole brbljivice, a opet im ne smeta kada se devojka otvori prema njima? Tako što mnogi momci (kao i nemali broj devojaka) nemaju strpljenja da slušaju gomilu nebitnih sitnica, ali su i te kako spremni da saslušaju kad se radi o nečemu bitnom (oprez – ukoliko devojka svaki čas kuka na nešto, teško da će biti shvaćena ozbiljno). Uz to, mnogo znači ako ste vi spremne da se tako otvorite pred njim; znači da mu verujete, sigurne ste da vas neće povrediti, a svaki momak će biti ponosan na to.
Još nešto: mnogim momcima su devojke zbunjujuće, baš kao što su i mnogim devojkama momci zbunjujući. Kad se otvorite pred njim, on ima priliku da sazna nešto više o devojkama, da vas bolje razume, da bolje shvati na koji način razmišljate, šta vam je bitno, koji su vam prioriteti. Onda to njemu omogući da vam bude bolji dečko (a svaki dečko koji voli svoju devojku želi da joj bude dobar – po mogućnosti, najbolji), a ne smeta ni što onda može da se pokaže sa svojim poznavanjem devojaka pred prijateljima i posavetuje ih kada im je to potrebno.
Nije da će dečko razmišljati o svemu navedenom dok se vi pred njim otvarate. Možda mu to padne na pamet kasnije, ali dok mu pričate šta vam je na duši, slušaće vas i biće mu drago da bude tu za vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.