U trendu

Za dobar izgled (za momke) (2)

Juče smo pisali o pravilnoj nezi kože celog tela, kao i o nezi zuba, kako biste izgledali što je moguće bolje. Danas možete pročitati kako da vodite računa o kosi, kao i još neke detalje koji će upotpuniti vaš izgled momka koji vodi računa o sebi.
Kosa: masna kosa je podjednako grozna kao i zadah iz usta, a nije je teško izbeći – pranje kose bar nije ništa problematično. Posetite dobrog frizera kako biste dobili frizuru koja je u skladu s vašim licem i dobro izgleda na vama, umesto da je samo u trendu u ovom trenutku ili jeftina. A zatim tu dobroizgledajuću kosu negujte redovnim pranjem blagim šamponom koji odgovara vašem tipu kose, regeneratorom koji će vam sačuvati kvalitet kose, češljanjem i proizvodom za fazoniranje kose kako biste imali frizuru kakvu želite (povremeno nemojte koristiti ništa za fazoniranje kose, da bi se vlasi malo odmorile).
Tu su i još neki detalji. Svakog dana koristite dezodoranse u dovoljnoj količini da se ne osećate na znoj. Uklonite sve dlačice koje vam se pojave između obrva, kao i one koje vire iz nosa ili ušiju (ne brinite, niste jedini koji ih imaju – samo ih redovno uklanjajte). Nanesite na lice svakog dana kremu za zaštitu od sunca, čak i kad nije leto niti je dan sunčan – verujte, koža će vam biti zahvalna za to. Koristite balzam za usne ili grožđanu mast kad god su vam potrebni da zalečite ispucale usne ili čak svakog dana da vam usne uopšte ne bi ispucale. Možete koristiti i malčice kolonjske vode, da upotpuni utisak.
Sve navedeno, kad se vidi ovako na gomili, može delovati kao puno posla, ali jednom kad vam to postane dnevna rutina, ići će prilično brzo i lako – a vi ćete uvek izgledati kao uredan, negovan momak. I ne, ovo nisu bila upustva za manekene niti za „neke malko sumnjive“, niti ćete zbog bilo čega navedenog izgubiti na muškosti i muževnosti – samo ćete biti savremeni momci koji znaju da je za svakog normalno da vodi računa o svom izgledu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.