Za Džoun Kolins nikada nije kasno

Džoun Kolins (Joan Collins) najpoznatija je po svojoj ulozi Aleksis Kolbi u jednoj od najpopularnijih serija dvadesetog veka, „Dinastija“ („Dynasty“). Šezdesetosmogodišnja glumica veruje da će njen peti brak sa čovekom trideset i dve godine mlađim od nje trajati zauvek. Ona je objavila da će se u februaru u Londonu udati za producenta Persija Gipsona (Percy Gibson).

Kolinsova, čiji je poslednji brak sa Piterom Holmom trajao samo trinaest meseci, izjavila je da se ne bi udavala da ne misli da je ovaj brak prava stvar. Na proslavi povodom objave venčanja ona je rekla okupljenim prijateljima da je srećna i veoma zaljubljena. Među gostima su bili istaknuti članovi engleskog džet seta: Rubi Veks (Ruby Wax), ser Majkl Kejn (Sir Michael Caine) i britanska televizijska voditeljka Sila Blek (Cilla Black).

Ova iskusna glumica ima pedeset godina dugu karijeru udavanja i razvoda. Prvi put se udala 1952. godine za matine idola Maksvela Rida (Maxwell Reed). Usledili su muž broj dva – glumac Entoni Njuli (Anthony Newley), broj tri – izdavač Ron Kas (Ron Kass) i najzad broj četiri – pop zvezda Holm.

Glumica je svog budućeg muža upoznala na turneji sa predstavom „Ljubavna pisma“ („Love Letters“). On ju je zaprosio u maju, ali je Kolinsova držala ponudu u tajnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.