U trendu

Zaljubljena u superzgodnog

Devojke se često zaljubljuju u dečake koji su jako zgodni, ali se retko usuđuju da im priđu jer veruju da kod takvog nemaju ama baš nikakve šanse. Ovakav način razmišljanja je pogrešan, jer to što momak izgleda kao maneken ne znači da pored sebe želi isključivo manekenku.

To vam lepo zvuči kao ideja, ali ne verujete da je istina? Ne čini vam se da bi dečko koji izgleda kao model za džins Kevina Klajna ikako mogao da se zainteresuje za vas – izgledate obično, ili ste buckaste, imate preveliku zadnjicu, pretanke noge, klempave uši, preveliki nos (ne sve to odjednom, ili baš sve to odjednom)? U ljubavi to zaista nema nikakve veze.

Može se zapravo desiti da ultrazgodni dečko želi da bude samo sa ultrazgodnom devojkom, nije nemoguće, možda je on od onih koji samo hoće da se „šire“ kako svojim, tako i devojčinim izgledom, ali takav šupljoglavac vas ionako ne bi zanimao, zar ne? Osim ako i vi na njega gledate samo kao na komad zgodnog mesanceta za šetanje unaokolo i pokazivanje, što svakako ne bi bilo u redu – on je osoba koliko i vi, a ne ukras.

Verovale ili ne, čest je slučaj da ultrazgodni dečko uopšte ne traži lepoticu za devojku. Sa strane to može da deluje kao da on smatra da je dovoljno lep za oboje i da će više pažnje da privlači pored obične, ili čak ružne devojke. Ne radi se, međutim, o tome – takav dečko najčešće uvidi da mu mnoge devojke prilaze samo zato što je lep, nimalo se ne interesujući za njega kao za ličnost. A baš kao što devojke ne vole da im momci prilaze samo iz tog razloga, ni dečaci ne vole da se tako prema njima postupa.

Rezultat? Neće on tražiti nikakvu lepoticu. Tražiće simpatičnu devojku koja ume da ga nasmeje, ili nežnu devojku koja će hteti da se mazi s njim, ili… Tražiće neku devojku sa kojom će mu biti lepo, ne neku koja će se slagati uz njegove najnovije farmerke.

Kako prići ovakvom momku? Možete pokušati da ga nasmejete; ili, ako mu neki predmet loše ide a vama dobro, ponudite mu svoju pomoć. Važno je da ga ne svedete samo na njegov izgled, već da pokažete interesovanje za njega kao za ličnost – šta voli, šta ne voli, koji su mu hobiji, šta bi voleo da uradi… Ukoliko vidi da ga ne gledate kao još jedan dodatak svojoj kolekciji ukrasa, vrlo je verovatno da će se i sam brzo zainteresovati za vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.