Zaljubljeni u pogrešnu osobu

Zaljubljenost je nešto što se pre ili kasnije desi svakom, i super je što je tako, jer ljubav donosi mnogo sreće. Međutim, nekada se desi da se zaljubite u pogrešnu osobu i da zbog te zaljubljenosti učinite svakakve stvari koje inače ne biste i koje ne bi ni trebalo da činite.

Recimo, dopadne vam se neki super frajer ili glavna riba u školi. Sasvim je moguće da oni već imaju devojku ili dečka, što znači da, ako želite da budete s njima, prvo morate da ih razdvojite od te osobe, a onda i da im privučete pažnju na sebe i ubedite ih da baš s vama žele da budu, da ste vi prava osoba za njih.

Sad, to da vam se dopadne glavni frajer ili najbolja riba u školi nije ništa neobično – oni i jesu glavni jer se dopadaju velikom broju ljudi. Ipak, jedna je stvar da vam se oni samo dopadnu, a nešto sasvim drugo je da postanete opsednuti njima i u to ime počinite svakakve ludosti. A to se dešava – neko se zaljubi u glavnog frajera ili najbolju ribu i onda počne da podmeće njegovoj devojci ili njenom dečku, nastojeći da suparnicu ili suparnika što je više moguće ocrni, ne birajući sredstva. Šta se time postiže?

Postiže se to da devojka glavnog frajera ili dečko najbolje ribe budu povređeni (da li vam je ta osoba ikada išta skrivila?). Može da se desi i da vam plan uspe, da se „smuvate“ s osobom koja vas toliko privlači – a onda najčešće otkrijete da ta osoba uopšte nije onakva kakvom ste je vi zamišljali, kao i da to nije osoba s kakvom želite da budete. Njima je najčešće najvažnije da budu glavni i da ih svi smatraju facama i tu nema mesta za ljubav prema nekome.

A za to vreme, sasvim je moguće da je pored vas, možda i kao vaš najbolji drug ili drugarica, neka simpatična osoba s kojom se već odlično slažete, osoba koju ste toliko navikli da podrazumevate kao dobar deo svog života da o njoj i ne razmišljate kao o potencijalnom dečku ili devojci. S tom osobom, sasvim je moguće, provodite veliki deo slobodnog vremena i super se slažete – i često se desi da ta osoba strpljivo čeka i nada se da ćete jednog dana i nju primetiti, a pošto ste već veoma bliski, volite se i poštujete, do nekakvih promašaja u vezi tu teško da će doći.

Nekad se, gledajući u daljinu i u „face“, sasvim zaboravi na one koji su sve vreme uz vas, što je šteta, jer da vam se te osobe ne dopadaju i da se vi ne dopadate njima, ne bi ni bile stalno uz vas, zar ne?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.