U trendu

Zatrpana ljubavnim ponudama

Problem iz naslova može da deluje blesavo, pa i kao nešto što ne postoji u stvarnosti, ali zaista ima devojaka kojima se to desi i koje onda jednostavno ne znaju šta će, jer ne žele nikog da povrede, a nemoguće je da svi ispadnu baš srećni.
Recimo, devojka ima dosta prijatelja momaka, i mnogi od njih bi voleli da im ona ne bude samo prijateljica već i devojka. Jedan ju je i pitao da izađu, i vrlo je očigledno da bi baš voleo da bude s njom. Postoji još jedan dečko koji ju je pitao da izađu, i s tim dečkom bi htela da bude u vezi, ali se plaši da ne povredi prijatelje. I ne zna šta da radi – ne želi da povredi osećanja svojih prijatelja time što bi izlazila s određenim momkom, a nesrećna je jer s tim dečkom baš želi da bude.
Mada bi poneka devojka na ovakvu situaciju poželela da se njoj to desi, ili da je njoj bar jedan od tih momaka, devojkama kojima se to zaista desi nije nimalo lako. Šta tu učiniti? Bilo bi dobro nimalo ne flertovati s momcima s kojima ne želite da izađete kako im ne biste davale lažnu nadu, i još posle toga ispadale prevrtljive kad ih odbijete. Stavite im svima do znanja, naročito momku koji je pitao da izađete s njim, da ih jako cenite kao prijatelje i da nikako ne biste volele da ih izgubite, ali da ne želite da budete u vezi s njima.
A dečko s kojim želite da budete u vezi? Budite u vezi s njim. Izlazite s njim, nema smisla da mučite ni sebe ni njega. Probajte da se ne ljubite i ne mazite s njim pred ostalim momcima kojima se dopadate, da se ne osete kao da to radite samo da biste njih povredili.
Hoće li se ti vaši prijatelji naljutiti na vas? Moguće je da hoće, onda kad ih odbijete, a još i više kad počnete s nekim određenim da izlazite. Međutim, ako su vam stvarno prijatelji, ako nisu bili u vašoj blizini samo u pokušaju da budu u vezi s vama, a za prijateljstvo su nezainteresovani, nećete ih izgubiti.
Srećno!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar