Želiš čvršće telo?

Maštaš o zategnutoj figuri i vitkoj liniji? Da bi izgledala bolje, ne treba da uvedeš preterano radikalne promene u svoj život. Dovoljno je da tu i tamo obratiš pažnju na neke stvari i da, što je ujedno i najvažnije, imaš čvrstu volju. Ako imaš dovoljno želje i dovoljno upornosti da učiniš nešto za sebe i za svoje zdravlje, neće ti biti potrebne astronomske svote novca za članstvo u nekom fitnes klubu. Ovoga puta ti predlažemo jedan izuzetno zabavan i lagan način da učvrstiš mišiće svojih ruku i da sagoriš višak kalorija. Bitno je da budeš motivisana i da ovaj veoma jednostavan „ritual“ primenjuješ svakodnevno!

Pretpostavljamo da i ti imaš svoju omiljenu seriju. Tih 30 ili 45 minuta ne moraju biti uludo bačeni. Uzmi dve konzerve u obliku valjka ili bilo šta tome slično i stavi ih pored fotelje u kojoj obično sediš dok gledaš TV. Čim se na ekranu pojavi špica za EPP, ustaj na noge lagane i – konzerve u ruke. Stani pravo sa rukama u liniji tela držeći pri tom konzerve. Savijaj ruke ne pomerajući laktove, tako da ti konzerve budu u visini ramena. Vrati se u početni položaj pa opet savij ruke.

Radi deset ponavljanja za vreme svake reklamne pauze dok gledaš svoju omiljenu seriju i imaćeš lepo oblikovane ruke kao sjajan dodatak tvom letnjem imidžu i celokupnoj pojavi. Radi vežbu polako, a ne na brzinu, i rezultati će biti mnogo bolji. Dok dođe poslednja epizoda tebi najdraže serije, imaćeš dva razloga za zadovoljstvo – pored svih onih cool i uzbudljivih scena na ekranu, obećavamo ti da će i tvoji mišići na rukama biti podjednako cool.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.