Zimski načini za upoznavanje (2)

Ako ste bolesni i čekate na red, a tu je i simpatična (takođe bolesna) osoba koja radi to isto, eto vam prave prilike za upoznavanje (ionako ćete neko vreme provesti „crvljajući“ se ispred ordinacije, zašto ga ne biste upotrebili na ćaskanje?). S obzirom na to da ste oboje bolesni, automatski imate temu za pričanje. Vi ste zdravi (samo ste dopratili nekog) a on/ona je bolestan/bolesna: možete biti brižna i zabrinuta osoba – oni koji su bolesni obično vole da se požale na probleme; vi ste bolesni, a on/ona samo prati nekog: tužan, bespomoćan pogled napuštenog kučenceta i slabašan osmeh kad vidite zanimljivo lice trebalo bi da uspostave „prvi kontakt“. Oboje ste samo pratnja bolesnima: savršeno – imate temu za početak, a niste deprimirani zbog bolesti, pa slobodno možete da uživate. Korisni su ti domovi zdravlja, zar ne?

Igraonica može biti zgodno mesto, ako ni za šta drugo, onda barem da primetite nekog simpatičnog dečka. Ukoliko je loš u igricama, možete ga utešiti; ako je dobar, pa, kako da odoli vašem slatkom osmehu nakon što je upravo pobedio? Još ako i vi volite da se igrate, eto zabave za oboje – nema mnogo veze ako niste baš najbolje u tome, pošto dečaci ionako ne očekuju od devojčica da briljiraju u, recimo, napucavanju svega što se kreće. Samo pazite da ne zasmetate „u jeku borbe“ – to vam neće oprostiti (barem do sutra).

Ako volite zatvorene bazene, i tamo imate šanse da upoznate dečka ili devojku. U bazenu je lako prići nekome (samo „slučajno“ doplivate baš do njih), a posle možete zajedno da plivate, da se utrkujete, da radite vežbe… Kasnije možete jedno drugom da pozajmljujete fen (recimo, vi ste svoj zaboravili – nema veze što vam je u rancu – ili je ona svoj zaboravila – nemojte samo da oboje istovremeno „zaboravite“ fen, jer ćete se prehladiti, a to baš i nije zabavno).

Uprkos vašem vrištanju i otimanju (dobro, malo preterujemo), odvuku vas na ručak (ili slavu) kod dosadnih dalekih rođaka ili prijatelja: moguće je da ćete tu sresti sina ili ćerku porodičnih prijatelja koje niste videli još iz vremena kada ste se igrali u pesku i stalno se tukli – a izrasli su u vrlo, vrlo privlačne osobe. Tu nema neke muke sa upoznavanjem (jer se zapravo već znate), a uvek možete započeti priču prisećanjem na zajedničke dogodovštine i smejanjem na svoj račun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.