U trendu

Zvezda serije „Beverli Hils“ priča o lepoti

Šanen Doerti (Shannen Doherty) se na našim prostorima pre svega proslavila kao Brenda u „teenage“ seriji „Beverli Hils“. U Sjedinjenim Američkim Državama je još uvek vrlo aktuelna kao glumica i to zahvaljujući tome što je do pre izvesnog vremena glumila u seriji „Charmed“. Šanen je bila dovoljno ljubazna pa je sa novinarima magazina „Style“ pričala o svom ličnom stilu i o tome šta za nju pojam „lepog“ predstavlja.

„Ja volim potpuno prirodan izgled“, rekla je Šanen dodajući da je najbolje kada lice izgleda prirodno i kao da je tek posuto kapima jutarnje rose. „Ja nikada ne nosim puder. Mislim da su prelepe one žene koje jednostavno ušetaju u prostoriju bez trunke šminke i onda možete da vidite kakve su one zaista“, kaže Šanen.

Ali, sve ovo ne znači da popularna glumica i sama nikada nije preterala u korišćenju šminke. I poret toga što obožava „natural-look“, kaže da je imala povremene izlete u svet jake i napadne šminke. U pomenutoj seriji „Charmed“ je stalno nosila plavo-sivu senku marke „MAC“. Jedan od njenih omiljenih šminkerskih efekata bile su „oči u dimu“, ali priznaje da zaista nije imala mere kada se tako šminkala.

Ako bacite pogled u njenu torbicu sa šminkom, shvatićete da je ona prava „Chanel“ devojka. U njenoj torbici su jarko-bež rumenilo, dve maskare, sprava za češljanje i oblikovanje obrva, olovka za usne marke „Rose Tawny“, kao i multivitaminska prirodna šminka sa filterima za sunce kozmetičke kuće „Shell“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.