U trendu

Kako da svaka soba u vašem domu miriše sjajno tokom celog dana: Potreban vam je samo 1 sastojak

Domaćice će reći da nema ništa lepše od lepog mirisa koji se iz kuhinje širi kućom i da on daje pečat jednom domu. S druge strane, ima i onih koji se odvajaju od eteričnih ulja koje koriste da njihov dom miriše posebno.

Kristina, koja je savetnica za dizajn i uređenje doma odlučila je da sa svojim pratiocima podeli jednostavni trik koji koristi u svom domaćinstvu.

U nedavnom postu ona je otkrila kako priprema neverovatan sprej kojim prska svoj dom, a da on uvek odiše svežinom i lepim mirisom.

U objavi je napisala „Kako učiniti da vaš dom dobro miriše 24 časa svakog dana u nedelji? Moram da podelim sa vama ovaj trik.“

Njen savet se sastoji u jednoj jedinoj stvari, a to su perle za veš, koje služe za pojačavanje mirisa odeće. Tiktokerka je otkrila da možete koristiti bilo koje perle i demonstrirala je svoju ideju u delo.

Naime, u bocu sa raspršivačem sipala je perle i vodu i dobro protresla i mešavina je bila spremna za upotrebu.

– Koristim ovaj osveživač za kauč, tepih, prostirku, zavese, takoreći osvežavam sve – ističe ona u objavi.

Miris se svuda zadržava bez problema a, kako ona kaže, čini da vaša kuća miriše neverovatno. Mnogi koji su pogledali viralni snimak rekli su da jednostavniji trik ne postoji i da je poenta u tome da treba malo eksperimentisati. Oduševljeni ljudi su brže bolje komentarisali Kristininu preporuku, rekavši kako ovaj trik menja život.

– To je tako genijalno –

– O Bože definitivno radim ovo –

– Hvala za ovo. Sa četiri psa u stanu, ovo ću definitivno isprobati –

– Predivno miriše – komentarisali su korisnici mreže.

@christina_explainsitall

How to make your home smell good all day!!!!!! #clean #hack #cleaninghacks #diy #homehacks #ytp #yt #ytb #home #organize #cleantok #cleaning

♬ original sound –

Savetnica je objasnila da se miris zadržava nekoliko sati na nameštaju i zavesama i da je kao instant rešenje odlično. Neki su u komentarima bili zabrinuti da li utiče na zdravlje zbog hemikalija koje će se svakako udisati, a neki su pitali da li sme to da prskaju u kući gde boravi dete. Zbog alergena i hemikalija koje takvi proizvodi sadrže, neki su rekli da bi radije izbegli korišćenje jer može prouzrokovati rizik od astme i kancera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Погледај коментаре (1)