U trendu

Super trik da vaše čaše ponovno zasijaju: Dodajte samo jednu stvar u mašinu za sudove

Uvek je malo obeshrabrujuće kada uključite mašinu za pranje posuđa na ciklus čišćenja, ali je otvorite i vidite ostatke sinoćnje večere koji se još uvek drže na posuđu. Ovo je godinama bio jedan od najvećih problema u našim kuhinjama i ostao je nerešen, sve do sada, prenosi Miror.

Jedan od najvećih problema su čaše i srebrni pribor, ali ekspertkinja za čišćenje Medi Kejt prikupila je neverovatnih 2,9 miliona pregleda na TikToku svojim jednostavnim trikom kako neverovatno lako izbegnete ovaj problem.

@maddykate01

I was so sceptical 👀🍴 #homehacks #cleaninghacks #dishwasherhacks #learnontiktok #cleantok #howtoclean #cleaningtips #washinguphack

♬ TOXIC X DO I WANNA KNOW – ALTÉGO

„Bila sam tako skeptična“, napisala je Medi u objavi, priznajući da nije puno očekivala od trika i da je bila šokirana kada je kuhinjsko posuđe koje je izvadila izgledalo sjajno i čisto.

Jednostavan trik zahteva jednu kuglicu aluminijumske folije koju je potrebno dobro zgnječiti i zatim staviti u mašinu za sudove pre nego što je uključite na uobičajeni način. Iako se folija može postaviti bilo gde, Medi je stavila pored svog staklenog posuđa za optimalne rezultate. Nakon što je mašina posuđa završila svoj ciklus, impresivni rezultati pokazali su blistavo čiste  čaše i srebrni pribor.

Oduševljeni rezultatima, mnogi korisnici u komentarima su pohvalili trik koji će poboljšati njihova buduća pranja.

„Ovo je sjajno! Moram da isprobam kod idućeg pranja!“, napisala joj je jedna obožavateljka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar