najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Bila je jedna od najsjajnijih zvezda Holivuda, ali je svi pamte po jezivom ubistvu

Slavna holivudska glumica Lana Tarner imala je sve – sjajnu karijeru, bogatsvo, lepu kuću i naizgled idiličan život. Sve se to promenilo posle jednog nesrećnog događaja.

U vili na Beverli Hilsu Lana je živela sa svojom ćerkom Čeril Krejn. Njihov odnos bio je daleko od sjajnog – Lana je uživala u statusu dive i nije pronalazila vremena za svoju naslednicu, a kada bi mala Čeril pohitala ka svoj slavnoj mami ne bi li je poljubila, ona se uvek izmicala da joj ne bi pokvarila frizuru ili izgužvala odeću.

Međutim, nije ni slutila da će se ubrzo njena slava promeniti.

Jednog petka 1958. godine tada 14-godišnja Čeril prisustvovala je svađi između svoje mame sa njenim tadašnjim ljubavnikom Džonijem Stompanatom. Rasprava je bila žučna i pretio joj je da će je ubiti, a Čeril je zgrabila kuhinjski nož.

Čekala je ispred sobe svoje mame i oštricu noža zarila u Stompanata čim se pojavio i lišila ga života. Sud je kasnije njen postupak okarakterisao kao opravdano ubistvo.

Lana se nikada nije oporavila od ovog događaja koji je razorio njenu porodicu. Glumila je tek povremeno, a nekadašnju slavu nikada nije uspela da povrati, prenose mediji.

https://www.youtube.com/watch?v=Sj9IxLKlkJE

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike