Da bi usrećila muža koji umire, izgubila 63 kilograma

Prema prognozama lekara, Riki Karington će živeti još 15 meseci, jer na mozgu ima neizlečiv tumor. Njegova supruga Tajlor odlučila je da mu ispuni poslednju želju i – smrša zbog njega.

Tajlor je u trenutku kada je saznala strašnu vest imala 127 kilograma. Posle šoka i prihvatanja činjenice da će voljenog čoveka uskoro zauvek izgubiti, shvatila je da treba nešto da preduzme kako bi bila u što boljoj fizičkoj formi i da sve dane koje im preostanu provedu što bolje.

– Ugradila sam gastro bajpas, počela sam da vežbam i zdravo se hranim. Mom mužu je jako važno kako izgledam, a do sada nisam bila baš najsavesnija. Izbacila sam sve nezdravo i smršala 63 kilograma. Hoću da nadoknadim sve trenutke koje zbog izgleda nisam provela u bikiniju – ispričala je.

Ranije je bila i na meti osuda zbog kilaže, bojala se svega, osećala se jadno, a sada ima puno energije i samopouzdanja.

– Pre su moje reakcije i emocije bile usmerene na hranu, bilo da sam tužna ili srećna. Kada su Rikiju rekli da ima tumor na mozgu i da neće još dugo da živi, znala sam da nešto moram da promenim – rekla je Tajlor.

Ova hrabra žena kaže da planira da počne aktivnije da se bavi bodibildingom, da se takmiči, a muž je u svemu podržava, prenose mediji u regionu.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike