Najlepša u najluđoj noći

Sa dolaskom praznika stiže i vreme za neobične, šašave i originalne kreacije izgleda i odbacivanje svakodnevnih sivih kombinacija. Pošto Novu godinu zovu još i najluđa noć, možete slobodno pustiti mašti na volju i jednostavno izmisliti sopstveni ultraludi look.

Ipak, novogodišnje spremanje ne treba da bude „sprovedeno“ pod ultimativnom idejom da se te večeri (i nijedne druge) naprosto mora izgledati najbolje. Poenta svega je da se osećate prijatno i opušteno, dok osoba koju treba najviše da zadivite jeste – vi.

U stvaranju originalnog izgleda pre će pomoći detalji nego skupa garderoba (uzgred, ishitrene novogodišnje kupovine najčešće se završe kao potpuni nonsens, gubitak para i vremena). Stoga, nemojte (zavedeni gomilom ljudi koji neštedimice kupuju) uleteti kao muva bez glave u prvu prodavnicu i uhvatiti se za prvi komad odeće.

Umesto toga treba zaista „izvući“ maštovit izgled iz nekog kutka uma. Perje, glitersi, neobične ešarpe… sve je dozvoljeno. Možete se poigrati frizurom, bojom kose (npr: sprej u boji) ili jednostavno neobično našminkati oči. Lepota je uvek u detaljima.

Da bi se izbegla histerija pred izlazak, predlažemo da na vreme posvetite sebi „nekoliko minuta“. Ukoliko planirate da se šminkate, odvojite vreme koje ćete lenjo i lagano provesti pred ogledalom, simulirajući umetnika sa četkicama. Ili, možete se dugo kupati u kadi punoj pene (mali ritual spiranja grehova prethodne godine), a onda… Onda se poslužite nečim sa novogodišnje trpeze i u hrpi šljokica i sjaja (ah, taj glamur) odjurite na provod gde ćete vi sami sebi biti zaista najlepši.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.