U trendu

Originalne ideje za pakovanje poklona

Bacite one stare izlizane hartije koje upotrebljavate iz godine u godinu za pakovanje poklona. Pokušajte sa ovim idejama ili smislite neku sopstvenu verziju. U svakom slučaju, onaj ko prima ovako upakovan poklon će se osetiti posebnim.

Stripovi: Novine su uvek praktično sredstvo za uvijanje. Ovoga puta nađite neke dobre stripove na kvalitetnoj hartiji i njima obmotajte kutiju.

Mape: Ako osoba koja prima poklon sanja o tome da na nagradnoj igri dobije odmor na neko tropsko mesto, umotajte njegov ili njen poklon u mapu Kariba. Ili uzmite mapu sveta i zalepite poruku: „Dušo, zar ti nisam obećala sam ti da ću ti pokloniti čitav svet?“.

Kutije sa slikama: Uzmite neke obične kutije i onda ih oblepite slikama osoba koje vaši roditelji ili prijatelji obožavaju. Na primer, slikama Pamele Anderson ili otkačenih metal bendova.

Voštane bojice i papirne kese: Iskopajte kutiju sa voštanim bojicama iz zabavišta ili ih pozajmite od klinaca iz komšiluka. Dekorišite one najobičnije kese za kupovinu. Nije potrebno da budete Van Gog, vaši smešni crteži će biti mnogo simpatičniji.

Kopiranje fotografija: Uzmite hrpu slika za koje ste sentimentalno vezani ili su slike smešne i onda ih kopirajte. Takav papir za uvijanje poklona će verovatno biti značajniji nego sam poklon!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.