Stručnjaci otkrivaju: Šta ženu čini dobrom u krevetu?

Tracey Cox već se godinama bavi proučavanjem muško-ženskih odnosa i stručnjak je za seks, a za Daily Mail je otkrila koje to tačno stvari čine ženu dobrom u krevetu.

Kakvu ženu muškarci žele u krevetu? Samouverenu, spremnu na avanture i onu koja zna šta želi kad je u pitanju seks. Koje stvari žene čine neodoljivom kad je seks u pitanju, pročitajte u nastavku…

Ona inicira seks

Muškarci vole žene koje vole seks i koje ga ponekad i same iniciraju. Dakle, nemojte uvek čekati da on inicira seks. Preuzmite stvari u svoje ruke i iznenadite ga.

Ne prosuđuje

Nemojte na svaki njegov neobičan predlog vezan u seks reagovati s gnušanjem. Svi mi imamo neke svoje fantazije koje su nama seksi, a nekome drugome bi možda izgledale perverzno. Dakle, kada vam partner predloži nešto takvo, nemojte ga odmah odbiti, već pre toga malo promislite. Ako ideja koju predlaže nikoga neće povrediti (fizički ili emocionalno) zašto ne biste isprobali i ispunili mu jednu od njegovih maštarija? Obožavaće vas još više. Žene koje su dobre u krevete uvek su otvorene za nove ideje. Ne, to ne znači da morate pristati na svaki njegov uvrnuti predlog…

Ne boji se reći ne

Nemojte se bojati reći ne ako vam se nešto ne sviđa ili mislite da bi vas moglo povrediti. Žena koja pristaje na svaki partnerov predlog samo kako bi zadovoljila partnera nije nimalo seksi. Pre svega, važno je biti iskren kad su odnosi u pitanju.

Zna se nositi s njegovim manama

Kad je seks u pitanju, muškarci su pomalo primitivna bića. Možda zvuči grubo, ali je istinito. I to je tamna strana njihove seksualnosti koja nama ženama teško pada ali je prosto moramo prihvatiti. Seks je vrlo bitan segment svake veze i nemojte ga zanemarivati želite li imati kvalitetan odnos.

Voli raznolikost

Muškarci smatraju kako su u krevetu dobre one žene koje vole raznolikost i koje su otvorene za nove ideje. Ako u seksu radite uvek jednu te istu stvar to može ubrzo dosaditi te seks tako postaje samo rutina bez imalo uzbuđenja i strasti. Zamislite da svaki dan jedete jedan te isti obrok. Dosadno i jednolično! Zato, ako ste pronašli partnera za celi život i želite ga zadržati, ponekad je potrebno malo začiniti seksualni život, odnosno isprobati nešto što nikad ranije niste.

Zna šta želi

Želite li biti dobri u krevetu, morate znati pokazati svoje želje i potrebe, a ne samo pasivno čekati i očekivati da će on pročitati vaše misli. Muškarci vole kada im žene daju upute. To iz uzbuđuje i srećni su kada nas mogu zadovoljiti. Nemojte i sebi i njemu uskratiti takvo zadovoljstvo.

Zna da on nije robot

Morate biti svesni da i muškarci imaju svoje loše dane, baš kao i mi žene. To što vole seks ne znači da nemaju emocija (iako ih retko kad pokazuju). Oni takođe mogu biti povređeni, pod stresom ili ih možda nešto brine. To ujedno znači da ponekad ne mogu dati sve od sebe kad je seks u pitanju ili imaju manjih problema zbog kojih mi žene često paničimo. Ako ima problema s erekcijom ne mora ujedno značiti i da vas više ne želi. Možda je samo imao stresan dan. Njegov penis stari baš kao i on, pa uzmite i to u obzir. Umesto da radite probleme u takvim situacijama, budite mu uteha i recite mu kako je to sasvim normalno. Događa se svima.

Voli oralni seks (primati i davati)

Velik broj žena ne voli oralni seks (kad je davanje u pitanju), dok ga muškarci obožavaju. Oralni je seks, tvrdi Cox, daleko intimniji od običnog seksa i upravo u tome leži njegova posebnost.

Taktički daje povratne informacija 

Muškarcima su bitne njihove performanse u krevetu i zato daju sve od sebe da bi na partnerku ostavili najbolji utisak. Oni vole kad im žena daje direktne upute o tome kako da je zadovolje, no retko kad će vas to direktno pitati jer ih je sram i ne žele ispasti glupi. Stoga se ne bojte pokazati mu i detaljno pojasniti kako da vas zadovolji na najbolji mogući način.

Ispušta zvukove tokom seksa (ali nije preglasna)

Seks u potpunoj tišini u najmanju je ruku neugodan. Stenjanje i ispuštanje zvukova tekom seksa svojevrsna je povratna informacija kojom partneru dajemo do znanja da nešto čini kako treba. Ipak, sa zvukovima tokom seksa treba biti umjeren i ne pretjerivati.

Voli seksi odeću

Žene koje su dobre u krevetu najčešće obožavaju i seksi odeću te izazovno donje rublje. Iako većina muškaraca razmišlja samo o tome kako će nas razodenuti, oni zapravo vole kad se pred njima pojavimo u provokativnoj odeći. To im raspaljuje maštu i prosto ih uzbuđuje.

Ne boji se pokazati koliko joj je stalo do njega

Ne bojte se pokazati pred drugima koliko vam je stalo do njega. Poljubite ga u usta, čak i ako je u društvu prijatelja. U tome nema ništa loše. Zapravo, to je vrlo seksi. S druge strane, određene stvari zadržite za sebe. Ako on ima problema s erekcijom ili pak pati od preuranjene ejakulacije, ne treba to pričati svim svojim prijateljicama.

Ne glumi orgazam 

Ako je sve učinio kako treba i stvarno se potrudio te ste već dugo zajedno, ali vi jednostavno niste postigli vrhunac (boli vas glava, loše ste raspoloženi, itd…), ponekad je ok nagraditi ga lažnim orgazmom. Ipak, ako svaki put kad vodite ljubav glumite da ste doživjeli orgazam a niste, to onda već predstavlja problem. Kako će vas ikad dovesti do vrhunca ako misli da sve radi kako treba? Ako s njim nikad niste doživeli orgazam, čemu onda uopšte seks?

(Daily Mail)

1 komentar
  1. Anonimni

    Ovo uopste nije tacno. Ko je to napisao ne zna nista o seksu .

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike