U trendu

Ženski životi nisu samo recepti, dijete i vežbanje

Ukoliko pogledate neke časopise za žene (ne govorimo o tematskim časopisima), mogle biste da steknete utisak da se život savremene žene uglavnom sastoji od recepata, dijeta i vežbanja. I "krpica". I možda se upitate zar je zaista to sve što čini život jedne žene.
Dobro, budu tu i deca i poneki muškarac, ali tu su recepti da naučite bolje da kuvate (i oduševite ga svojim kuvanjem), dijete i vežbanja i "krpice" da biste bile privlačnije (njemu), saveti kako da budete više seksi (opet da biste privukle njega)… Kao da se ženski život sastoji od toga da budete poželjna žena, i dobra ženica i domaćica. Tu i tamo nađu se poneki saveti u vezi s poslom, i kako da budete slobodne i nezavisne – negovane, doterane, poželjne, ali da mogu samo da vas gledaju, vi ćete, tako nezavisne, da odbijate sve koje ne smatrate dovoljno vrednim, a neće vam biti dovoljno vredan niko. I opet ispadne da se sve vrti oko njega, bilo da želite da ga privučete, bilo da želite samo da se vrti oko vas dok ga vi odbijate.
Da ne bude zabune, svakako da treba paziti na ishranu i kreati se dovoljno – ali zdravlja radi. Treba voditi i računa o izgledu – jer se vi tako bolje osećate. A ne smeta ni ako umete da kuvate, poželjno je da svako ko želi da jede, bez obzira na pol, ume bar ponešto da skuva.
Sve u svemu, nađu se tu korisni saveti, samo je bitno ne zaboraviti da ih koristite radi sebe. Ne zato da sebe načinite poželjnijom ženom za nekog muškarca, već zato da budete dobrog zdravlja, da se dobro osećate u svom telu i da umete da mu ugodite, između ostalog, i lepim jelima koja ćete sebi spremiti (nemojte da vas mrzi da kuvate samo za sebe).
Međutim, ne treba zaboraviti da to nisu jedine važne stvari u vašem životu. Šta vam je još bitno? Na to ćete odgovor najbolje odrediti same. Možda volite knjige, možda uživate u učenju novih jezika, možda vam je ogromno zadovoljstvo skok padobranom, možda volite kreativno da se ispoljavate u nekoj umetnosti…
Dijete, recepti i vežbe za zatezanje guze čine tek mali, sasvim mali, deo svega onoga što bi moglo da zainteresuje jednu ženu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.