Čekali su dostavu staklene činije, potez dostavljača ih je zapanjio (video)

Jedan Britanac osvojio je društvene mreže snimkom na kom je uhvatio dostavljača Amazona koji bezbrižno baca lopljivi paket, prenosi News.com.

Dejvid Jakobs iz Londona očekivao je da će njegova žena biti kod kuće kako bi preuzela paket u kojem se nalazila staklena činija koju je nedavno naručio. Međutim, ona je slučajno bila na sastanku kada je stigao vozač kurirske službe, a kada se vratila kući zatekla je paket na terasi na prvom spratu kuće. Par je proverio snimak nadzornih kamera svoje zgrade u pokušaju da reši misteriju, a ostali su zapanjeni onim što su videli.

Snimak jasno pokauje vozača koji drži paket na ulici ispred njihovog doma, očigledno razmišljajući o tome šta da uradi sa njim, pre nego što ga je bacio na balkon. Jakobs je video objavio na LinkedInu, a post je vrlo brzo postao viralan.

– Oni su plaćeni za svaku obavljenu dostavu tako da ih ništa neće zaustaviti da paket i isporuče. „Amazon mora ovo što pre da reši jer sam i sam nedavno imao loše iskustvo“, samo je jedan od komentara. Drugi korisnik LinkedIna je rekao: „Slično se redovno događa sa našim isporukama. Imam osećaj da sve vreme idemo u „potragu za blagom“.

Portparol američke kompanije rekao je da se ovaj slučaj istražuje. – Imamo vrlo visoke standarde za našu službu isporuke isporuke i očekujemo da se o svakom paketu vrlo vodi računa“, poručili su iz Amazona, a prenosi Večernji list..

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike