U trendu

Iznenada preminula poznata glumica i manekenka

Kanadska glumica i manekenka Stefani Šerk preminula je subotu 20. aprila, sa samo 37 godina, javljaju američki mediji.

Njen suprug, meksički glumac, 55-godišnji Demijan Bičir, objavio je tužnu vest na Instagramu.

„Stefani nas je napustila. Ovo je najtužnije i najteže vreme u našim životima i ne znamo koliko vremena će nam trebati da prevaziđemo ovaj bol. Lepo, anđeosko i talentovano prisustvo Stefani ć́e nam zauvek nedostajati. Zauvek ć́emo držati Stefani u našim srcima. Unapred zahvaljujemo svima za njihove molitve i tražimo vaše razumevanje kako bismo tugovali u miru i privatnosti u ovim neveroatno teškim vremenima. Naša iskrena nada je da ć́e naša divna Stefani, moj anđeo i ljubav mog života, počivati u večnom miru“, napisao je u emotivnoj poruci glumičin suprug i rasplakao mnoge.

Demijan je napisao i kako je njegova supruga “umrla u miru”, iako nije pojasnio od čega je bolovala. Javnost nije bila upućena u dijagnozu poznate glumice, čak ni njene bliske prijateljice poput Dajane Kruger nisu znale za bolest.

„Oh, Demijan, tako mi je žao. Nisam imala pojma. Šaljem ti mnogo ljubavi u ovom teškom trenutku“, napisala je Dajana na Demijanovu objavu o supruzinoj smrti.
Meksički glumac, koji je bio nominovan za Oskara za svoju ulogu u filmu “A Better Life” i glumio u Tarantinovom filmu “The Hateful Eight”, Stefani je predstavio u njegovom rediteljskom debiju “A Tale of Circus & A Love Song.”.

Glumica je igrala i u filmovima “Star Pover”, sa Eštonom Kučerom u filmu “Valentine’s day”, “CSI: Ciber” (2015) i “Telenovela” (2015).

Stefani Šerk i Bičir bili su zajedno od 2011. godine i nisu imali dece.

(Blic)

1 komentar
  1. pesho

    zdravo je zivela zato je to

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike