Muža je varala sa njegovim rođenim bratom: Otkrio je neverovatan detalj

Frenk (38) i Sintija (34) Oldridž iz Ohaja lepo su funkcionisali u prvih nekoliko godina braka, ali je on iznenada počeo da izbegava suprugu.

Kako se povukao u sebe i počeo da eskivira zajedničke odlaske u krevet i vođenje ljubavi, ona je posumnjala da je vara. Istina je bila sasvim drugačija, a kad je žena shvatila o čemu se radi, sve se raspalo.

Sintija je pokušala nekoliko puta da sa suprugom popriča o tome, ali je on svaki put pokazivao nervozu i odlazio je u dnevnu sobu glumeći da je besan. A zapravo je bio bolestan. Otkriven mu je opasan tumor.

Sintija nije navikla da je u životu muškarci izbegavaju. Bila je među najpopularnijim devojkama u srednjoj školi, glavna čirlidersica, veoma zgodna i danas. I kad su dobili ćerkicu Fionu, dok je dolazila po nju u vrtić nije bilo tate koji se za Sintijom nije osvrtao, piše Insider.com.

Zbog toga je, površno razmišljajući, zaključila da je intima sa Frenkom stvar prošlosti i okrenula se – njegovom rođenom bratu, Bobu. Bob je oduvek žudeo za Sintijom ali zbog Frenka nikad to nije hteo da pokaže. Ipak, Sintija je puno puta primećivala da je zaljubljeno i pohotno gleda. Odlučila je da ga odvede u krevet. Počeli su sa aferom koja je trajala mesec i po dana.

Trajala bi i duže da ih Frenk nije otkrio. A prvi put posumnjao je na Sintiju kada je kod Boba svratio posle lekara. Sintija je uvek na sebi imala karakteristično jak parfem koji je on osetio kod brata. Nije želeo tada ništa da ga pita.

Nekoliko dana kasnije rekao je Sintiji da ide na iznenadni sastanak u firmu, a zapravo je ušao u auto i parkirao se na pedesetak metara od Bobove kuće, iza žbuna. Naravno, posle sat vremena primetio je svoju suprugu kako ulazi kod njega.

Imao je ključ od Bobove kuće, pa je tiho ušao u nju. Još na ulazu je čuo komešanje u njihovoj spavaćoj sobi. Zna se šta je dalje bilo. Frenk sa Bobom nije pričao godinu dana, dok se od Sintije razveo posle tri meseca.

Frenk je tumor pobedio, prenosi Objektiv.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.