U trendu

Studenti, evo 6 ideja kako da LAKO dođete do džeparca

To što ste studenti ne znači da ste diskriminisani za poslove i za mogućnost imate svoj džeparac. Dosta mladih misli da prve poslove mogu da nađu tek kada završe studije, e pa nije tako! Uz dobru volju i zainteresovanost sve je moguće. Predočićemo  vam nekoliko poslova koji ne podrazumevaju puno radno vreme i sedenje u nekoj kancelariji, a pritom su i dobro plaćeni.

Ljubitelji dece

Često, većina parova sa decom žele veče za sebe, tada na scenu studenti stupaju. Čuvanje dece je interesantna zanimacija koja može da vam donese fin džeparac. Podrazumeva se da imate nekog iskustva sa decom i da volite da provodite slobodno vreme sa njima.

Pisci

Ukoliko volite da pišete, imate inspiraciju za razne teme, slobodni pisci su vrlo zastupljeni svuda u svetu, pa i kod nas. Takozvani frilenseri su vrlo popularni. U prednosti ste još ako znate neki strani jezik. Postoji dosta sajtova za ovakav vid zarađivanja, istražite malo po internetu. U tom poslu sami kreirate radno vreme i teme o kojima ćete pisati.

Profesori

Ukoliko vam neka oblast leži, posedujete određena znanja, što ne biste pomogli drugima, a usput i zaradili džeparac držeći privatne časove kada vama odgovara?!

Šetači pasa

Volite pse?! Odlično. Pun je grad zaposlenih ljudi koji ne žele da ljubimci trpe zbog njihovog posla. Zabavite se, a uz to i zaradite nešto.

Šminkeri

Ako volite šminkanje, usavršite ovaj zanat, koji je danas jako cenjen i dobro plaćen. U ovom poslu imate tu privilegiju da mušterije zakazujete onda kada vama odgovara.

Omladinske zadruge

Širok spektar poslova nude i studentske zadruge kojima se plaća godišnja članarina, a daju vam dosta zanimljivih ideja za poslove koji ne podrazumevaju puno radno vreme.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.