U trendu

U ovakvoj vezi nikada nećete biti srećni, 11 znakova pokazuju da partner uopšte nije zaljubljen u vas

Ako izlazite s nekim ko neprekidno dovodi u pitanje vaš odnos, vreme je da postavite sebi neka pitanja. A, ako želite znati voli li vas partner – postoje znakovi koji jasno pokazuju njegovo ’emotivno stanje’.

Svako zaslužuje partnera koji će želeti samo njega, nekoga ko će mu biti saveznik, uteha i potpora u najtežim trenucima.

Ovih 11 znakova će vam jasno dati do znanja da vaš partner nije čovek za vas:

1. Uvek je zauzet- Neko ko je zaljubljen želi da provede svoje slobodno vrijeme s osobom koju voli. Ako je uvek zauzet, ima neke planove ili ‘mu se ne da’ – zapitajte se koliko ste mu stvarno bitni.

2. Nije vas upoznao s prijateljima ili porodicom – Ljudi koji su zaljubljeni i veruju da su s nekim s kim će i ostati neće gubiti previše vremena i brzo će vas upoznati s prijateljima i porodicom.

3. Neće vam se otvoriti – Ako ste ga već pitati o prošlosti, a on nije bio voljan o njoj pričati, verojatno ima problema s otvaranjem ljudima.

4. Vi uvek planirate gde i kada da iziđete – Vaš partner bi trebao uložiti isto toliko truda kao i vi. Veza je dvosmerna ulica.

5. Šalje vam poruke, ali vas nikad ne zove – Kad muškarac nazove ženu to pokazuje trud i iskreni interes, ali i transparentnost jer u razgovoru nema previše vremena da smisli odgovor. Ako vas ne zove, znači da se skriva iza pisane reči.

6. Izostavlja vas iz svojih planova za budućnost – Kad priča o događajima u budućnosti, retko kad ste i vi u njih uključeni. Čovek koji je zaljubljen razmišlja o zajedničkoj budućnosti.

7. U kontaktu je s bivšim devojkama – To je veliki znak upozorenja. Ako i dalje redovno razgovara s bivšom partnerkom, pitanje je koliko je taj odnos uopšte ‘bivši’. Ako je ozbiljan u vezi vas, ti odnosi iz prošlosti ne bi trebali imati toliko značenja.

8. Izbegava sve oblike naklonosti u javnosti – Neki muškarci ne vole pokazivati svoje osećaje u javnosti, i to je u redu. Ali ako vas baš nikad ne zagrli ili uzme za ruku, zapitajte se postoji li neki ozbiljniji problem u vašoj vezi.

9. Često otkazuje planove – Ovako pokazuje da uopšte nema obzira prema vama i vašem odnosu. Bez poštovanja i uvažavanja – nema dobrog odnosa. A stalno otkazivanje planova pokazuje veliko nepoštovanje prema partneru.

10. Osećate se nelagodno kada ste zajedno – Trebali biste se osećati potpuno ugodno i srećno dok ste s vašim partnerom. Ako ste nesigurni i imate nerazjašnjenih pitanja u vezi vaše veze, to nije dobro.

11. Ne trudi se da vas upozna – Svatko zaslužuje biti u vezi u kojoj se oseća bitno i poštovano. Vaš partner bi trebao da želi bolje vas da upozna, a ako vam se čini da nije zainteresovan za vas u tom smislu – verovatno uopšte nije zainteresovan, nego mu je ‘praktično’ da bude s vama, piše Your Tango.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar