Žena smislila listu suludih pravila za svog muža i tvrdi da je to tajna uspešnog braka

Bračni par Džuls i Džerom Stouks u braku su 11 godina, a njihov brak funkcioniše odlično jer se suprug pridržava strogih pravila koje mu je žena nadenula.

Džerom (51) bavi se muzikom što njoj predstavlja problem pa je mužu zbog toga postavila niz pravila kojih se mora pridržavati. Džuls tvrdi da je njihov brak uspešan i dug upravo zato što se Jeromenjen muž pridržava svoje liste, prenosi The Sun.

Lista uključuje nekoliko suludih pravila kao što su redovno nošenje punjača kada krene napolje jer njegova baterija uvek mora biti puna, ako izađe dopušteno mu je da popije samo dva piva, na poruke mora odgovoriti u roku od sat vremena, ne sme da gasi opciju lociranja na telefonu, utakmice mora da snima i gleda ih samo onda kada ona nije kod kuće.

Takođe, mužu je zabranila da igra igrice duže od sat vremena, mora da joj pomaže kod nedeljne nabavke i mora jr nazvati pre nego dođe kući s posla da proveri da li joj je potrebno nešto iz prodavnice.

Džerom takođe mora da joj kupuje poklone svakih nekoliko meseci, a svake nedelje joj donosi cveće.Obavezan je i romantičan izlazak jednom nedeljno, a od Džuls ne krije svoje šifre i pristup svim njegovim društvenim mrežama. Takođe, mora joj javiti s kim, kada i gde izlazi i koliko planira da se zadrži. Sa prijateljima može da izlazi samo jednom mesečno.

Na spisku pravila za muža je i kuvanje tri puta nedeljno i odlazak s njom u kupovinu odeće.

Džerom je na sve ovo rekao da mu se pravila sviđaju, da je njemu potreban neko ko će ga smiriti i da mu se jedino ne dopada pravilo ograničenog unosa alkohola. Sve ostalo mu je super, naveo je.

1 komentar
  1. Rihter

    Budalaština. Samo će je još slađe i rađe varati ! Što se ostalih zadataka tiče, lako će ih ispuniti…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike