U trendu

Muke Žozea Murinja: Moj život u Mančesteru je pakao

“Moj život u Mančesteru je katastrofa“, požalio se trener Junajteda Žoze Murinjo britanskim novinarima.

Uzevši u obzir očajne rezultate koje je kontroverzni Portugalac napravio ove sezone sa Mančesterom, logično bi bilo misliti da je Murinjo zbog toga razočaran životom u Mančesteru. Međutim, istina je nešto drugačija.

Otkako je ovo leto došao u Mančester, Murinjo živi u Louri hotelu smeštenom u strogom centru grada, koga poslednjih nekoliko meseci pod “okupacijom“ drže na stotine paparaca, željnih ekskluzive sa uvek zanimljivim Portugalcem. Stalna “pažnja“ novinara uništava Murinja, koji je rekao kako na miru ne može da ruča u restoranu.

“Svi znaju ime hotela, a znate i sami šta je posao paparaca. To je neverovatno, oni kampuju svaki dan ispod mog prozora. Verujem da je njima to zanimljivo, to im je posao, ali za mene je to katastrofa“, požalio se Žoze, pa je dodao u tužnom tonu: “Ponekad poželim da prošetam, ali baš i nemam gde. Jednostavno želim da odem preko mosta, izađem u restoran ali ne mogu. Da kupim kuću? Ne znam, ne znam. Realnost je da će moja kćerka sledeće nedelje napuniti 20 godina, sin će za par meseci imati 17.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar