U trendu

Vučić na saslušanju u policiji

Saslušanje premijera Aleksandra Vučića u policiji i dalje traje, a predsednik vlade zatražio je da bude ispitan i na poligrafu.

Premijer je, navodi TV Pink, samoinicijativno tražio poligrafsko ispitivanje.

Ta televizija je izvestila i da je Tužilaštvo dalo nalog policiji o prikupljanju informacija i podataka o današnjim napadima lista Kurir na Srbiju, premijera, u cilju destabilizaciju države.

Tužilaštvo se još nije zvanično oglasilo.

Vučić je na saslušanju povodom tvrdnji Kurira da je, zajedno sa više lica, učestvovao u pritiscima, ucenama i iznudi protivpravnog iskaza bivšeg direktora tog dnevnog lista.

Kurir je danas na naslovnoj strani objavio da je premijer Vučić, sa još nekoliko lica, pre 20- tak dana tražio od bivšeg direktora Kurira Aleksandra Kornica da lažno svedoči i lažno optuži vlasnika Kurira Aleksandra Rodića.

Priveden zbog praćenja premijera Srbije

MUP Srbije jutros je priveo S.M. iz Crne Gore, bivšeg pripadnika specijalnih policijskih jedinica, zbog sumnje da je pratio premijera Srbije, javili su beogradski mediji. Kako se navodi, S. M., koji je poslednjih godina bio član jedne kriminalne grupe, nekoliko puta je viđen u blizini adrese na kojoj stanuje premijer Vučić.

Posle privođenja, S.M. je više puta menjao iskaz o tome zašto je pratio premijera.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.