Horor: Brat i sestra pronađeni mrtvi, muškarcu nedostaju delovi tela

Brat i sestra starije životne dobi pronađeni su mrtvi kod sela Vodice, koje se nalazi između Šipova i Kupresa.

Nezavisne nezvanično saznaju da su u pitanju Milka Ilić i njen brat Nedeljko Ilić, koji su živeli sami, kao i da je žena pronađena u kući, koja je u šumi i prilično udaljena od drugih u ovom mestu, dok je njen brat pronađen ispred kuće.

Nezvanično se saznaje iz više izvora i da na telu muškarca nedostaju određeni delovi te se pretpostavlja da su ga pojele divlje životinje.

– Strava i užas, niko nije zaslužio da tako skonča. Navodno je žena pronađena u kući na kauču, a njen brat ispred kuće. Priča se da je telo čak i obezglavljeno i da fali još nekih delova, što su verovatno pojele životinje, jer im je kuća baš zabačena u šumi – kaže meštanin Strojica.

Milka i njen brat često su lutali i vodili su poprilično neuredan život, a neretko su bili viđeni kako hodaju i lutaju, čak i u susjednim općinama.

– Oni jesu čudno živeli, može se reći da su živeli i kao beskućnici. Ona je čak i noću hodala sama – kažu meštani Strojica, koji su potreseni činjenicom da su životinje pojele delove tela.

Kako se saznaje, slučaj je prijavljen policiji, koja je obavljala uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, te će po završetku uviđaja biti poznato više informacija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

smrtbratsestra
Komentari (0)
Dodaj komentar