Podgoričanka prebila muža

U Crnoj Gori je sve više slučajeva nasilja nad muškarcima, upozoravaju iz tamošnje policije, a poslednji primer je hapšenje Podgoričanka S.P. (23), nakon što je šakama, čašom i nožem zadala niz povreda suprugu M.P, u zetskom selu Ljajkovići, pišu podgoričke Dnevne novine.

Za sada je nepoznato šta je bio povod da S.P. na taj način napadne supruga , ali se zna da su M.P. od daljeg zlostavljanja spasile komšije, koje su u pomoć pozvale policiju, piše ovaj podgorički dnevnik.

Dramatičan događaj, koji se umalo mogao završiti i tragedijom, zaustavila je policijska patrola, koja je zakucala na vrata porodičnog doma zavađenih supružnika.

Prema nezvaničnim informacijama, ubrzo potom S.P je privedena, a njen muž je odveden u Urgentni centar Kliničkog centra, gde su mu konstatovane povrede i ukazana medicinska pomoć.

„Sumnja se da je S.P., nakon verbalnog konflikta sa mužem, uzela staklenu čašu, koju mu je slomila o glavu, a onda ga je otvorenim šakama udarala po licu. Zatim je, kako se veruje, dohvatila kuhinjski nož i zamahivala ka njemu. Ipak, da nije samo reč o bezazlenom zamahivanju, govore konstatovane povrede M.P, u vidu posekotina po rukama i leđima“, ispričao je sagovornik Dnevnih novina blizak istrazi, i dodao da će protiv S.P biti podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici i nanošenja lakših telesnih povreda.

Iz policije upozoravaju da je sve više slučajeva nasilja nad muškarcima, fizičkog i psihičkog, ali kada je u pitanju statistika o podnetim krivičnim prijavama, ta brojka je i dalje neznatna.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

crna goraPodgoricaporodično nasilje
Komentari (0)
Dodaj komentar