Lov na bivšu ženu

Žanr: akcija, komedija, romantika
Trajanje: 110 min.
Premisa: Najbolje je kad privedeš bivšu ženu…

Glavne uloge: Džerard Batler (Gerard Butler), Dženifer Aniston (Jennifer Aniston), Kristina Baranski (Christine Baranski), Džejson Sudeikis (Jason Sudeikis), Natali Morales (Natalie Morales)
Scenario: Sara Torp (Sarah Thorp)
Režija: Endi Tenant (Andy Tennant

SINOPSIS
Majlo Bojd (Batler) je lovac na ucenjene glave koga je napustila sreća u poslu. Zapao je u kockarske dugove i postao prava pijanica, sasvim suprotno od uzornog policajca kakav je ranije bio. Situacija se menja kada dobije zadatak iz snova – da za 48 sati pronađe i privede zakonu svoju bivšu ženu, koja je pobegla nakon plaćene zatvorske kaucije. Dženifer Aniston tumači ulogu Majlove bivše žene, Nikol Harli, koja je po zanimanju novinar – reporter. U početku Majlo ima utisak da će lako zaraditi novac, ali Nikol uspeva da mu pobegne, a onda i da ga uvuče u priču koja ih dovodi do zataškanog ubistva. Kada su njih dvoje u pitanju, ništa ne ide tako lako. Incidenti koji se ređaju jedan za drugim na kraju ih dovode u situaciju da se bore za sopstveni život. Mislili su da je teško zakleti se na ljubav, vernost i poštovanje do kraja života, ali biće mnogo teže ostati živ.
O FILMU
Partner Dženifer Aniston u ovom filmu je Džerard Batler (Gerard Butler), koga smo ove godine gledali u čak tri uspešna filma: "Pravda za sve" ("Law Abiding Citizen"), "Gamer" i "Neprijatna istina" ("The Ugly Truth").
O REŽISERU
Endi Tenant (reditelj)
Režirao je filmove "Ana i kralj" ("Anna and the King"), "Ljubavni terapeut" ("Hitch"), "Ne zaljubljuj se na prvi pogled" ("Fools rush in"), "Slatka moja Alabama" ("Sweet Home Alabama") i skorašnji "Lovac na blago" ("Fool’s gold").

Premijera: 22. april 2010. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dzenifer anistondzerard batlerbaranskilov na bivšu ženu
Komentari (0)
Dodaj komentar